Electrolux 700 Island Hood 90 cm EFI739X

Electrolux - Ostrvski aspiratori - EFI739X

Tiho osvežava vazduh uz funkciju Breeze

Dodirnite dugme za blago duvanje čim se kuvanje završi i nivo izvlačenja se smanjuje na minimum i radi 60 minuta. To znači da možete da uživate u miru u jelu dok se vazduh u kuhinji tiho osvežava.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - EFI739X

Snažan motor, efikasno izvlačenje

Šta god da vam je potrebno, naš kuhinjski aspirator pročišćava vazduh izvlačenjem kuhinjskih isparenja. Snažan motor i velike brzine obezbeđuju uvek čist vazduh. To je prečica do prijatne kuhinje.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - EFI739X

Hob2Hood® za čistu ugodnost

Funkcija Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuvanje sa aspiratorom. Počnite da kuvate i aspirator će automatski podesiti postavke, čime obezbeđuje najbolje izvlačenje mirisa na osnovu izabrane jačine ploče za kuvanje. Teži deo posla se odrađuje, tako da vi možete da svoju pažnju – i ruke – usmerite na kuvanje.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - EFI739X

Moćno i tiho čišćenje uz SilenceTech

Aspirator SilenceTech uklanja kuhinjska isparenja iz kuhinje veoma tiho, čak i uz maksimalnu snagu. Naša napredna tehnologija znači da možete da se usredsredite na pripremu ukusnih jela u čistom i mirnom okruženju.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - EFI739X

Aspirator koji vam upotpunjuje kuhinju

Naš jedinstveni i moderni aspirator pažljivo je dizajniran kako bi nadopunio uređaje za pečenje iz asortimana. Kombinacijom funkcije prečišćavanja vazduha sa klasičnim dobrim izgledom, postiže savršenu ravnotežu između forme i funkcije.

Tehničke specifikacije

Specifikacije
  • Electronic touch controls on glass with speeds 3+Intensive, Breeze function, SilenceTech Range
  • Indicator for grease filter saturation
  • Indikator zasićenosti ugljenog filtera
  • Moguće je izvlačiti vazduh ili sprovoditi recirkulaciju istog. Ugljeni filter je uključen u proizvod.
Drugo
  • Proizvodni broj (PNC): 942 051 231

Dodatna oprema

Drugo

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFI514X
Electrolux 600 Island Hood 40 cm

Немојте пропустити ниједну ситницу уз 600 LEDSpot Hood. Захваљујући интегрисаном осветљењу можете јасно да видите како се храна кува на горионику. А посебно је дизајниран да буде енергетски ефикасан и да траје дуго.

Podrška

Imate problem?

Pročitajte pomoćne informacije na našoj stranici za podršku kako biste što pre nastavili sa radom.

Garancija

Čestitamo Vam na kupovini Vašeg novog Electrolux uređaja.

Stupite u kontakt

Kontaktirajte nas kako biste rezervisali servisnu intervenciju ili da dobijete odgovor na bilo koje drugo pitanje. Dostupni smo Vam ili preko telefona ili preko email-a.

Pojednostavite vlasništvo nad aparatom

Registujte svoj Electrolux aparat i dopustite nam da sačuvamo vaše detalje kako biste imali lak pristup uputstvima, informacijama o kupovini i servisnim informacijama - ako Vam ikad budu potrebne. Naučite kako da izvučete više iz svog aparata pretplatom na naše "how-to" uputstva isporučena direktno u Vaš inbox.

Registrujte svoj aparat