Detalji o proizvodu

Uživajte u kuvanju bez nagađanja, koristeći naš gasni štednjak 600 StepPower. Jačinu plamenova možete podesiti u koracima od 1 do 9. Pošto ne morate da se saginjete da biste videli šta se dešava, možete sa lakoćom da pripremite savršeno jelo.

Prednosti

Pouzdano kuvanje uz StepPower

Precizno podešavajte plamen na gasnom gorioniku pomoću kontrola StepPower. Izaberite nivo vreline od 1 do 9, čime lakše podešavate pravu jačinu a da ne morate da sa saginjete da biste pogledali.

Brzi gorionik za brzo kuvanje

Brzi gasni gorionici kuvaju brzo i efikasno. Za razliku od klasičnih gasnih gorionika, brzi gorionici koriste 20% manje energije. Sem toga, precizno usmeravaju plamen tako da zagrevaju dno šerpi i tiganja radi brze pripreme jela.

Powerful Wok za intenzivnije ukuse

Pojačajte ukuse u jelima uz naš gorionik Powerful Wok. On obezbeđuje intenzivnu toplotu koja je savršena za prženje svežih kozica u tiganju ili za pripremu piletine sa karijem od koje vam kreće voda na usta. Stvorite predivne ukuse velikom termičkom snagom našeg gorionika.

Kuvajte kao profesionalac uz gril tiganj od livenog gvožđa

Gril tiganj od livenog gvožđa savršeno izgleda na šporetu i ulepšava svaku kuhinju. Ima čvrstu rešetku koja ravnomerno naleže na dno i pruža stabilan oslonac prilikom pripreme jela. Izrađen je od izdržljivog materijala i koristićete ga godinama.

Electrolux - Plinske ploče - KGS64562SX

Bezbednost bez zadrške

Naš gasni štednjak ima automatsku sigurnosnu funkciju koja isključuje gas ako se plamen slučajno ugasi.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone