Detalji o proizvodu

Zahvaljujući spoju plinskih gorionika i električne zone za kuvanje imate fleksibilnost prilagođavanja izvora toplote svojim jelima.

Prednosti

Ispunjavanje vaših raznovrsnih kulinarskih potreba

Zahvaljujući spoju plinskih gorionika i električne zone za kuvanje imate fleksibilnost prilagođavanja izvora toplote svojim jelima.

Spajanje zona za više prostora za kuvanje uz funkciju Bridge

Funkcija Bridge vam omogućava da kombinujete dve zasebne zone za kuvanje da biste napravili jednu veliku površinu. Podešavanja temperature i vremena se automatski usklađuju, pa je ova površina idealna za većinu tepsija ili đuveča.

Pouzdano kuvanje uz StepPower

Precizno upravljajte plamenom gasnog štednjaka pomoću naših komandi StepPower. Izaberite jačinu toplote od 1 do 9, lako podešavajući odgovarajuću grejnu snagu bez potrebe za saginjanjem i gledanjem plamena.

Mat crni gorionici – štede vreme i energiju

Vertikalni i mat crni gorionici mogu da se peru mašinski i štede do 20% energije jer greju brže. Precizniji plamen radi veće efikasnosti zagreva samo korišćenu posudu.

Podmetač od livenog gvožđa za garantovanu stabilnost

Podmetač od livenog gvožđa osigurava da šerpe i tiganji uvek budu stabilni i bezbedni. Podmetač se sastoji od nekoliko razdvojivih delova, pa rukovanje i čišćenje ne predstavlja nikakav problem.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone