Detalji o proizvodu

Frižider sa zamrzivačem 700 GreenZone+ ima hermetički zatvorenu fioku u kojoj se vlažnost održava na potrebnom nivou uklanjanjem viška kondenzata, što pomaže u sprečavanju kvarenja hrane. Tako se uz odgovarajući stepen vlažnosti sačuva do 95% vitamina u namirnicama.*
*Stepen očuvanja vitamina dobijen je eksternim testom zadržavanja vitamina C u kupinama nakon 11 dana držanja u fioci GreenZone+.

Prednosti

Do 95% vitamina se čuva tehnologijom GreenZone.*

GreenZone+ je idealna fioka za čuvanje namirnica jer uklanja višak vlage, a čuva odgovarajući stepen vlažnosti u namirnicama. Tako se uz odgovarajući stepen vlažnosti sačuva do 95% vitamina u namirnicama nakon 11 dana.*

*Stepen očuvanja vitamina dobijen je eksternim testom zadržavanja vitamina C u kupinama nakon 11 dana držanja u fioci GreenZone.

Novitet – jedinstveni frižider sa zamrzivačem od reciklirane plastike

Sa ponosom predstavljamo naš jedinstveni frižider sa zamrzivačem čija je unutrašnja obloga izrađena od 70% reciklirane plastike. Plastika iz bačenih frižidera iskorišćena je za proizvodnju novih, što pomaže da se smanji količina otpada putem koncepta cirkularnosti.

45% veći kapacitet od standarda*

Uz MaxiSpace, dobijate 45% veći kapacitet u odnosu na standardni frižider sa zamrzivačem.* Viši je i širi od običnih frižidera i nudi obilje prostora za razne stvari.

*U odnosu na sopstveni frižider sa zamrzivačem standardne veličine

TwinTech® No Frost – održava hranu sočnom i hidriranom

Uz TwinTech® No Frost nikada ne morate da odmrzavate zamrzivač. Njegov dvostruki sistem hlađenja održava hranu 60% više hidriranom od frižidera sa jednim isparivačem.* Ne koristi suvi vazduh iz zamrzivača, pa održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.*

Kontrola u vašim rukama. Uvek. Uz aplikaciju Electrolux

Upravljajte frižiderom sa svog pametnog uređaja. Primajte obaveštenja kad vrata ostanu otvorena i dobijajte savete za održavanje kako biste obezbedili maksimalan učinak frižidera. Saznajte gde i kako treba čuvati namirnice kako biste im očuvali kvalitet.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone