Detalji o proizvodu

Uštedite prostor u kuhinji čuvajući hranu u uređaju 600 SpaceSmart Combo. Povećajte kuhinjski prostor uz frižider ili zamrzivač koji se fino uklapa ispod ploče za kuvanje.

Prednosti

SpaceSmart Combo štedi prostor jer se uklapa ispod ploče za kuvanje

Uživajte u prostranijoj kuhinji uz mogućnost postavljanja frižidera ili zamrzivača ispod ploče za kuvanje uz SpaceSmart Combo.

OptiSpace ima prostranu unutrašnjost za namirnice

Naš OptiSpace frižider nudi mnogo opcija za skladištenje na vrhu i između polica. A ako vam je potreban i dodatan prostor, fioke se lako vade u skladu sa vašim konkretnim potrebama.

Zamrzavanje u frižideru, u odeljku sa četiri zvezdice

Odeljak za zamrzavanje sa četiri zvezdice unutar frižidera može da dostigne niske temperature do čak -18 ºC. Efikasno zamrzavanje, ugrađeno u frižider.

Precizno skladištenje hrane sa internim elektronskim regulatorom

Preuzmite kontrolu nad uslovima skladištenja vaše hrane pomoću unutrašnjeg elektronskog regulatora. LED indikatori vam na prikladan način pokazuju temperaturu, a podešavanja eliminišu svako nagađanje.

Vrhunsko LED osvetljenje u frižideru

Uživajte u odličnom osvetljenju sa ugrađenim LED svetlom u frižideru. Diskretne, energetski efikasne sijalice snažno osvetljavaju čitav prostor. Troše deset puta manje energije od standardnog osvetljenja.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone