Detalji o proizvodu

Osmislite svoje kulinarsko putovanje sa samopouzdanjem. Kuhinjski aparat 700 čini eksperimentisanje bez napora. Umutiti, mešati i mesiti sa savršenom vidljivošću i kontrolom procesa.

Prednosti

Do 30% više lepinja u jednoj seriji*

Dve izdašne posude od 6L i 4L omogućavaju vam da odaberete pravu veličinu za svoju seriju. Koristite posudu od 6L da napravite do 30%* više lepinja. Ili koristite obe posude jednu za drugom za različite recepte.

*Uporedo sa Electrolux kuhinjskim aparatom (E5KM1-4BPT / HA-3481E) prema internom testiranju (2022.)

Do 20 % brže mešanje testa

Pustite svog pomoćnika da se bavi dosadnim delom posla. Planetarna akcija mešanja obezbeđuje da se svi sastojci temeljno kombinuju tako da nijedan sastojak ne ostane netaknut, što za rezultat ima do 20%** brže mešanje testa i ravnomernu, glatku teksturu.

**Upoređeno sa Electrolux kuhinjskim aparatom (E5KM1-4BPT / HA-3481E) prema internom testiranju (2022.)

Eksperimentisanje bez napora sa raznovrsnim alatima i priborom

Veliki izbor alata i pribora omogućava vam da eksperimentišete bez napora. Asortiman uključuje kuku za testo za mešenje tvrdog testa, mutilicu za glazuru i belanca, SoftEdgeBeater sa integrisanom silikonskom lopaticom i još mnogo toga.

PerfectRiseLid™ za savršeno kvašenje

PerfectRiseLid™ je idealan za kvašenje testa. Omogućava cirkulaciju optimalne količine vazduha, što obezbeđuje odgovarajuću vlažnost za kvašenje testa i sprečava isušivanje površine. Rezultat su ukusne lepinje, svaki dan.

Pratite mešanje: ugodno LED svetlo daje potpunu vidljivost

Ugodno LED svetlo je integrisano u kuhinjski aparat tako da možete lako da pratite kako napreduje mešanje i mešenje, čak i ako osvetljenje vaše kuhinje nije idealno.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone