Detalji o proizvodu

Uz blender Create 4 Compact, lakše ćete steći zdrave navike. Sve će biti i ukusnije. Uzmite jednu bananu, malo svežih bobica i dodajte malo soka. Pomešajte. Sada možete uživati u svežim i zdravim smuti napicima i poneti ih gde god da krenete.

Prednosti

Zgodna boca za poneti, 3 funkcije u 1 proizvodu.

Pomešajte omiljene sastojke u ovu zgodnu „3 u 1” bocu za nošenje i ponesite je sa sobom. Dodajte sastojke koje volite, izblendirajte i stavite poklopac na bocu. Vaš smuti je spreman i možete ga poneti gde god da krenete.

Dosledni rezultati, više brzina i funkcija impulsnog rada.

Izaberite jednu od dve brzine ili funkciju impulsnog rada da biste dobili savršenu teksturu. Uživajte u uvek doslednim rezultatima blendiranja, od drobljenja leda do idealno glatkog smuti napitka.

Širok asortiman pribora za sve vrste blendiranja.

Naš širok asortiman pribora vam nudi raznovrsne mogućnosti blendiranja. Staklena tegla od 600 ml je idealna za blendiranje kod kuće. Dve boce za poneti od po 600 ml i jedna od 300 ml su savršen izbor za nošenje smutija sa sobom, a mlin će fino samleti kafu ili orahe.

Optimalno blendiranje uz sečiva TruFlow®.

Bez obzira da li želite da izdrobite led ili napravite savršeno ujednačen smuti, sečiva TruFlow® vam uvek pružaju pouzdane i optimalne performanse.

Kompaktna konstrukcija koja štedi prostor.

Recite zbogom kabastim i teškim blenderima koji zauzimaju skoro celu radnu površinu. Naš blender Create 4 Compact je mnogo manji tako da ćete u kuhinji imati daleko više slobodnog prostora i manje nereda.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone