Detalji o proizvodu

Zahvaljujući ravnomernoj raspodeli pare, parna pegla Refine 600 vam omogućava da brzo i bez muke ispeglate izgužvanu odeću. Ugrađeni senzor prepoznaje kada se peglom ne rukuje, a indikator lampica grejne ploče pokazuje kada je pegla zagrejana.

Prednosti

Electrolux - Pegle bez pare - E6SI1-4MN

Brzo i moćno.

Uživajte u dobrim rezultatima peglanja uz savršenu ravnotežu toplote, pare i pritiska. Zahvaljujući brzom zagrevanju i ravnomernoj raspodeli pare, pegla je spremna za upotrebu za samo 30 sekundi.

Electrolux - Pegle bez pare - E6SI1-4MN

Grejna ploča GLISSIUM™ 175 otporna na ogrebotine.

Grejna ploča GLISSIUM™ SKI 175 je otporna na ogrebotine dok mnoštvo rupica omogućava ravnomernu raspodelu pare pa pegla lakše klizi po tkanini.

Electrolux - Pegle bez pare - E6SI1-4MN

Intuitivno i bezbedno.

Trosmerni prekidač sa ugrađenim senzorom automatski isključuje peglu – bilo da ste je ostavili na odeći, sa strane u uspravnom položaju ili na delu za odlaganje pegle. Indikator lampica na vrhu pegle pokazuje kada je grejna ploča zagrejana.

Electrolux - Pegle bez pare - E6SI1-4MN

Sistem protiv kapanja.

Za opušteno peglanje bez mrlja od vode na odeći. Unutrašnjost pegle napravljena od dva metala i sa sistemom protiv kapanja sprečava da voda ulazi u parnu komoru kada je temperatura previše niska.

Electrolux - Pegle bez pare - E6SI1-4MN

Funkcija automatskog čišćenja.

Vodite računa o pegli na isti način na koji vodite računa o odeći tako što ćete sprečiti neželjeno stvaranje naslaga kamenca. Rastvor protiv kamenca, FlushClean, vam omogućava da sistem isperete vodom i tako lakše uklonite naslage kamenca.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone