Detalji o proizvodu

Zahvaljujući ravnomernoj raspodeli pare, parna pegla Refine 600 vam omogućava da brzo i bez muke ispeglate izgužvanu odeću. Ugrađeni senzor prepoznaje kada se peglom ne rukuje, a indikator lampica grejne ploče pokazuje kada je pegla zagrejana.

Prednosti

Brzo i moćno.

Uživajte u dobrim rezultatima peglanja uz savršenu ravnotežu toplote, pare i pritiska. Zahvaljujući brzom zagrevanju i ravnomernoj raspodeli pare, pegla je spremna za upotrebu za samo 30 sekundi.

Grejna ploča GLISSIUM™ 175 otporna na ogrebotine.

Grejna ploča GLISSIUM™ SKI 175 je otporna na ogrebotine dok mnoštvo rupica omogućava ravnomernu raspodelu pare pa pegla lakše klizi po tkanini.

Intuitivno i bezbedno.

Trosmerni prekidač sa ugrađenim senzorom automatski isključuje peglu – bilo da ste je ostavili na odeći, sa strane u uspravnom položaju ili na delu za odlaganje pegle. Indikator lampica na vrhu pegle pokazuje kada je grejna ploča zagrejana.

Sistem protiv kapanja.

Za opušteno peglanje bez mrlja od vode na odeći. Unutrašnjost pegle napravljena od dva metala i sa sistemom protiv kapanja sprečava da voda ulazi u parnu komoru kada je temperatura previše niska.

Funkcija automatskog čišćenja.

Vodite računa o pegli na isti način na koji vodite računa o odeći tako što ćete sprečiti neželjeno stvaranje naslaga kamenca. Rastvor protiv kamenca, FlushClean, vam omogućava da sistem isperete vodom i tako lakše uklonite naslage kamenca.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone