vacuum brushes

Vaš vodič za upotrebu nastavaka za usisivač

Da li ste se ikada zapitali čemu služe sve te četke koje ste dobili uz svoj usisivač? Budući da su dizajnirane kako bi vam olakšale niz uobičajenih zadataka povezanih sa čišćenjem kuće, uskoro će postati vaše nove najbolje prijateljice. 

Pribor 3 u 1 kompanije Electrolux

Uz neke od naših usisivača dobijate samo jedan komad pribora. Ali ne brinite – reč je o švajcarskom nožiću među dodacima za usisivač. Možemo se pohvaliti kako taj jedan jedini komad pribora zapravo obuhvata njih tri: reč je o nastavcima za prašinu i procepe, a može se rastvoriti i u nastavak za tkanine. Zahvaljujući tome, na raspolaganju su vam svi nastavci koji su vam potrebni kako biste svoju kuću održali besprekorno čistom. Ali čemu oni služe? 

Pribor za prašinu

Krenimo od pribora za prašinu. Taj nastavak je savršen za dosezanje nekih od najnezgodnijih mesta. Zahvaljujući mekanim dlačicama, taj nastavak savršen je za uklanjanje prašine s prozorskih dasaka, senila za svetiljke, podnih letvica itd. Možete ga upotrebiti i da uklonite prašinu s nameštaja i drugih predmeta koji su podložni ogrebotinama. 

Pribor za procepe

Kao što mu ime kaže, pribor za procepe dizajniran je da može da se zavuče u uske otvore koji se drugim nastavcima jednostavno ne mogu dohvatiti. Savršen je za čišćenje uglova, područja oko radijatora, pa čak i onih među jastučićima na kauču. 

Pribor za tkaninu

Zahvaljujući priboru za tkaninu, vaše će presvlake izgledati kao nove. Pomoću ugrađene mekane podloge taj nastavak podiže prašinu, prljavštinu i dlake sa svih tekstilnih površina. 

Povezani članci

  • Da li je vaša četka zapetljana?
    vacuum nozzle
  • Očuvajte svežinu svojih kesa i filtera.
    VACUUM FILTER/BAG
  • Saveti i trikovi za usisivač
    Vacuum