Otkrijte

Rerne sa parom

Kuvanje na pari u vašoj kuhinji

Najbolje rerne služe da kuvanje sjajne, ukusne hrane bude bez napora. Naše rerne sa parom su obične rerne koje imaju opciju za dodavanje pare. Para i tradicionalno grejanje se udružuju kako bi se naglasili ukusi i teksture. Tako da i dalje možete da pripremate svoja omiljena jela, ali meso će biti mekše i hleb će više narasti. Uz paru je pripremanje sjajnih jela jednostavno, uvek iznova.

Dodajte paru za bolje rezultate pečenja

Pečenje je najbolje sa dodirom pare. Ona omogućava bolji rast, hrskaviju koricu i mekšu unutrašnjost. Naša rerna PlusSteam dodaje pravu količinu pare za pečenje na dodir dugmeta. Tako da u tri laka koraka možete da uživate u poboljšanoj teksturi i ukusu – svaki put.

Tri koraka za bolje rezultate pečenja uz PlusSteam

 • Neko sipa vodu u unutrašnjost rerne
  Korak 1

  Počnite sipanjem 100 ml vode u unutrašnjost rerne.

 • Dugme PlusSteam na multifunkcijskoj rerni PlusSteam
  Korak 2

  Izaberite PlusSteam program i pritisnite dugme PlusSteam.

 • Pečenje hleba u Electrolux rerni
  Korak 3

  Prethodno zagrejte pet minuta, a zatim uživajte u sjajnom pečenju.

Savršen kolač od sira ispečen uz paru

Izvanredni dezerti

Otkrijte savršen finiš koji možete da postignete pomoću pare dok pečete kolač od sira ili čak i pitu od limuna i šnea od belanaca. Kremovi ostaju sočni, površine ostaju svilenkaste, testo postaje hrskavo. Kao kod profesionalca, vaš kolač od sira biće bogat i čvrst. A šne od belanaca će biti lagan a raskošan. Dezert na koji ćete biti ponosni.

Sve je u vezi sa ukusom

Rerna CombiSteam Deluxe ima podešavanje pare za svaki obrok. Program pare pune snage pažljivo sprema sastojke poput ribe, držeći je u prirodno prisutnim hranljivim materijama, vitaminima i bojama. Uživajte u ostacima koji imaju ukus kao da su upravo skuvani pomoću podešavanja sa upola manje pare. A za pečenje koje je mekše iznutra i još hrskavije spolja, odaberite podešavanje sa četiri puta manjom količinom pare

Recepti za pripremu hrane u rerni sa parom

Spremanje hrane pomoću pare je lako. Ovi recepti će osloboditi vašu kreativnost i otvoriti novi svet ukusa i tekstura. Pečenje će biti sočnije, hleb će više narasti i peciva će biti hrskavija. Para čini da jela dobrog ukusa budu još ukusnija i da budete ponosni na njih.

Upoznajte našu najnapredniju rernu sa parom

CombiSteam Pro

Dobra kao vakuum kuvanje, rerna CombiSteam Pro ima sve izvanredne funkcije kao i model CombiSteam Deluxe.

Rerna sa parom Electrolux CombiSteam Pro

Zašto odabrati vakuum kuvanje?

Kuvanje tehnikom vakuum kuvanja zaptiva sastojke u vakuumu za pravljenje neverovatnih jela. A sa rernom CombiSteam Pro, to više nije samo za profesionalne kuvare. Jednostavno dodajte sastojke u vrećicu za vakuum kuvanje i začinite i zatvorite vrećicu. Zatim stavite vrećicu u rernu sa programom za nežno kuvanje na pari i uživajte u hrani punoj ukusa.

Displej temperaturnog senzora i Electrolux rerna sa parom

Izvanredni rezultati svaki put

Uživajte u čudesnim ukusima, šta god da kuvate. Temperaturni senzor, dostupan u našim rernama CombiSteam Pro i Deluxe, tačno kontroliše koliko se pare dodaje jelima. Tako da uvek možete da se opustite i radujete izvrsnim rezultatima.

Više pogodnosti rerni sa parom

Čista unutrašnjost Electrolux rerne

Lako spremanje hrane, lako čišćenje

Provodite više vremena u uživanju u hrani, a manje u ribanju. Naše rerne imaju programe koji čišćenje čine jednostavnim. Čišćenje parom pomaže u uklanjanju skorelih ostataka hrane. Pirolitičko čišćenje sagoreva sve ostatke hrane koji se pretvaraju u fini prah koji se lako briše. Zato je čišćenje rerne lako kao i spremanje hrane u njoj.

Sve što vam je potrebno u jednoj rerni

Naše rerne sa parom vam daju sve što je potrebno za intenzivna, ukusna jela. Uživajte u mekanom mesu koje spada sa kostiju pomoću funkcije sporog pečenja. Postignite taj prepoznatljivi ukus dimljenog roštilja pomoću ugrađenog roštilja. A garantujemo ravnomerno pečenje bez obzira koju policu koristite sa našim XL ventilatorom.