Detalji o proizvodu

Kesa s-bag® Anti-Allergy štiti vaše zdravlje i značajno doprinosi održavanju higijene i čistoći vazduha u vašem domu, a istovremeno ima odlične performanse. Kesa s-bag® Anti-Allergy smanjuje izlaganje vaše porodice alergenima i smanjuje rizik od alergija.

Prednosti

Electrolux - Vrećice za prašinu - E206S

Veliki kapacitet filtracije

Kesa S-bag® Anti-Allergy ima veliku sposobnost filtracije polena, čestica prašine, grinja, alergena iz grinja i mačijih alergena, veličine od 1 mikrometra naviše (15 puta manji od prečnika ljudske vlasi). Ovaj nivo filtriranja pogoduje osobama koje pate od astme i alergija.

Electrolux - Vrećice za prašinu - E206S

Dizajn Powerflow™

Kesa sa patentiranim 3D pregibima omogućava optimalno korišćenje bez ikakvog presavijanja, čime se održava veliki kapacitet i snaga usisavanja

Electrolux - Vrećice za prašinu - E206S

Unapređen sistem zatvaranja – trajnije higijensko rešenje

Redizajniran sistem zatvaranja je čvršći, izdržljiviji i sa novom tehnologijom zaptivanja. To osigurava da se kesa s-bag® uvek zatvara, da ne puca i ne propušta. Lako se stavlja u usisivač i higijenska je jer se automatski zatvara pri vađenju i time sprečava rasipanje prašine, a menja brzo i čisto.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu