Prednosti

Electrolux - Usisivači bez vrećice - EL61C3DB

Dvostepeno brzo pražnjenje prašine

Projektovan je za lako rukovanje, omogućava dvostepeno kontrolisano pražnjenje i ograničava prosipanje prašine tokom izbacivanja.

Electrolux - Usisivači bez vrećice - EL61C3DB

Celokupno čišćenje bez kompromisa*

"Tehnologija cikloniranja daje beskompromisan učinak tokom celog čišćenja, čak i kad posuda za prašinu počne da se puni. Održava 99% početnog učinka čišćenja dok se posuda puni u skladu sa standardom IEC 62885-2 izdanje 1.0: 5.1, 5.7 i 5.9 pri maksimalnoj snazi."

Electrolux - Usisivači bez vrećice - EL61C3DB

Šestostepeno filtriranje vazduha

"Šestostepeni sistem filtriranja zadržava do 99,99% čestica mikroprašine većih od 1 mikrometra* i tako pruža čistiji izduvni vazduh. *Na osnovu internih testova u skladu sa evropskim standardom EN60312-1-2017 za čestice veće od 1 mikrometra."

Electrolux - Usisivači bez vrećice - EL61C3DB

Kompaktan dizajn za odlaganje

Uređaj je projektovan tako da bude kompaktan i da može da se odloži horizontalno ili vertikalno, pa je odlaganje lakše i za njega je potrebno manje prostora.

Electrolux - Usisivači bez vrećice - EL61C3DB

Lako upravljanje

Veliki točkovi obloženi gumom poboljšavaju upravljanje i zaštitu prilikom kretanja oko površina kako bi čišćenje bilo što lakše.

Dodatna oprema

Drugo

Electrolux - Usisivači bez vrećice - ESPC72RR
Electrolux ESPC72RR SilentPerformer Cyclonic usisivač bez vrećice Red

Čistite bez buke. SilentPerformer™ Cyclonic je napravljen imajući na umu tišinu. Motor koji je optimiziran u pogledu buke, zajedno sa konstrukcijom kanistera i novom bešumnom četkom DustPro™ obezbeđuju tiše čišćenje - i to bez ugrožavanja performansi.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu