5 načina da iskoristite svoj mali prostor za pranje veša na najbolji način  

Pranje veša je nešto što se mora i prostor za pranje veša je neophodan deo svakog domaćinstva. Dakle, kada je u pitanju vaš prostor, ključno je obezbediti da bude prilagođen za optimalnu funkcionalnost i sa malim dodirom stila, bez obzira na to koliko je velik ili mali. A ako je vaš prostor za pranje veša među manjima, ne brinite, uvek postoje ideje kako da maksimalno iskoristite svoju malu vešernicu. 

U skladu sa našim švedskim korenima, cenimo održivi pristup svemu što radimo i to se ne zaustavlja samo na našim proizvodima. Od pružanja inspiracije da bolje brinete o svojoj odeći kako bi ona duže trajala, do dizajniranja malog prostora za pranje veša koji odgovara vašem životnom stilu, želimo da vas osnažimo da živite boljim i održivijim životom. 

Small laundry room space

U nastavku pogledajte pet ideja za mali prostor za pranje veša. 

1. Stvorite jasnu viziju za svoj prostor za pranje veša

Ako ste u procesu renoviranja svoje vešernice, važno je da imate jasnu viziju šta želite i da budete realni u pogledu toga šta ćete moći da smestite u vešernicu. Neće svaka vešernica moći da primi i mašinu za pranje i mašinu za sušenje veša, pa razmislite o kupovini kombinovane mašine za pranje i sušenje veša koja će osloboditi neke dragocene centimetre. Drugi način da uštedite prostor je da postavite mašinu za sušenje veša na mašinu za pranje veša. Proverite našu dodatnu opremu ovde

Merenje prostora i njegovo precizno planiranje omogućiće vam da budete efikasniji sa organizacijom. Pobrinite se da isprobate što više opcija na papiru. 

2. Pametno odlaganje veša je ključno 

Dobro organizovan prostor za odlaganje veša je ključan za maksimalno povećanje prostora u maloj prostoriji. Ugradni ormani različitih veličina, uključujući za odlaganje iznad glave i ormane od poda do plafona sa ugrađenim korpama za veš i stanicama za peglanje, pomoći će vam da sprečite nered. Za dodatne bodove za stil, otvorene police su dobar način da dodate dašak dekora u svoju vešernicu. 

Prostor na radnoj površini za smeštaj korpi za pranje ili korišćenje preklopne stanice je neprocenjiv, pa pokušajte da dodate onoliko površinskog prostora koliko vam vešernica to dozvoljava. 

Pametna rešenja, kao što su stalci za kačenje i kuke za sušenje odeće, korpe za organizovanje i uređenje polica i uredno dekantirani proizvodi za pranje, uneće harmoniju u vaš prostor. Ako je moguće, takođe podignite mašine radi lakšeg punjenja i pražnjenja samo ako još uvek imate prostora na radnoj površini. 

3. Stvorite iluziju većeg prostora

Dodavanje ogledala u vašu vešernicu će vam pomoći da stvorite iluziju većeg, svetlijeg, otvorenijeg prostora, što je idealno za zatvorenije prostore. 

Ako se postavi naspram prozora, ogledalo reflektuje svetlost i boju po čitavoj prostoriji, stvarajući iluziju prostranosti. Što je ogledalo veće, naizgled stvara utisak većeg prostora. 

4. Ključ je u organizaciji  

Vešernica će delovati veće ako je dobro organizovana. Sortiranjem vašeg veša i odlaganjem u koordinisane korpe za odlaganje, oslobodiće se prostor i omogućiti čistiji pogled na vašu malu vešernicu. Dodavanjem etiketa na svaku korpu možete uvek da znate gde se šta nalazi. 

5. Efikasnost polica

Postavljanje zida plutajućih polica pomoći će vam da organizujete svoje proizvode za pranje veša, korpe i odeću. Vertikalno odlaganje pametno koristi prostor iznad uređaja i čini da prostorija deluje veće. Da date svoj lični pečat, dodajte ram sa vašim omiljenim umetničkim delom na policu.