Electrolux Blog

Electrolux Blog

Saveti za životni stil koji poboljšavaju vaše svakodnevne rutine i brigu o vašem domu

Otkrijte kako Electrolux može da obogati vaš svakodnevni život. Naši članci za poboljšanje životnog stila kombinuju energetski efikasan život sa praktičnošću. Istražite uputstva za lakšu negu veša, inovativne savete za čišćenje, pripremu zdrave hrane i još mnogo toga.

Istaknuti članci

 • Woman loading an Electrolux washing machine 
  Jednostavni saveti o uređajima za domaćinstvo koji štede energiju

  Poboljšajte efikasnost vašeg doma sa našim jednostavnim savetima koji štede energiju. Saznajte kako možete da uštedite energiju tokom korišćenja mašine za pranje sudova, rerne, mašine za pranje veša i drugih uređaja za domaćinstvo. 

 • A man looking at his phone and cooking vegetables on a hob
  Pametni uređaji za domaćinstvo za lakši svakodnevni život

  Pametni uređaji za domaćinstvo transformišu kućne poslove bez napora, integrišu se u rutinske aktivnosti radi veće udobnosti, efikasnosti i boljeg života u kući. Otkrijte prednosti pametnih uređaja za domaćinstvo.

Želite da saznate više? Istražite naše članke

Održivo življenje    Nega veša   Saveti za čišćenje i kuvanje

Održivo življenje

 • 30 degrees washing symbol and clothes in the background
  Uštedite energiju pranjem odeće na 30 °C

  Pranje na 30 stepeni štedi energiju korišćenjem manje energije za zagrevanje vode, smanjenjem emisije CO2 i očuvanjem kvaliteta tkanine, čime doprinosi održivijem pranju veša.

 • Folded clothes together with hanging clothes
  10 načina da produžite vek trajanja vaše odeće

  Istražite naš vodič za negu o odeći i pronađite savete profesionalaca za produženje veka trajanja vaše odeće. Od tehnika pranja do pametnog odlaganja, održavajte vašu odeću svežom i dugotrajnijom.

 • People walking in the woods
  Vodič za prihvatanje održivog življenja

  Istražite osnovne savete i razbijte mitove, utirući put ekološki prihvatljivijem načinu života koji koristi i vama i planeti. Otkrijte kako da živite zelenijim i ispunjenijim životom.

 • Woman loading an Electrolux washing machine 
  Jednostavni saveti o uređajima za domaćinstvo koji štede energiju

  Poboljšajte efikasnost vašeg doma sa našim jednostavnim savetima koji štede energiju. Saznajte kako možete da uštedite energiju tokom korišćenja mašine za pranje sudova, rerne, mašine za pranje veša i drugih uređaja za domaćinstvo.

Nega veša

 • Small laundry room space
  Maksimalno povećajte mali prostor za pranje veša

  Kutak za pranje veša, neophodan u svakom domu, zaslužuje funkcionalnu i stilsku optimizaciju, bez obzira na veličinu. Unapredite svoju prostoriju za pranje veša za efikasniju upotrebu i dodir otmenosti.

 • A front load washing machine beside a top load
  Mašine sa prednjim punjenjem : mašine sa gornjim punjenjem

  Istražite 11 ključnih razlika između mašina za pranje veša sa prednjim i gornjim punjenjem i saznajte koji tip odgovara potrebama vašeg domaćinstva. Uporedićemo sve karakteristike, od energetske efikasnosti do performansi pranja. 

 • An organized wardrobe showing dresses and jackets
  Kako organizovati garderobu

  Optimizujte svoja jutra, organizujte svoju garderobu efikasno! Savladajte sezonsko slaganje, pametno skladištenje i pogodnosti manjeg nereda za oslobađanje od stresa i prijatniji život.

 • Silk blouses in a wardrobe
  Kako prati lanene, svilene i osetljive materijale

  Istražite najbolje savete za pranje svilene, lanene i vunene odeće i održavanje osetljive odeće. Koristite ciklus za nežno pranje na vašoj mašini za pranje da produžite kvalitet i dugotrajnost vaše odeće.

Saveti za čišćenje i kuvanje

 • A man opening a refrigerator 
  Kako se rešiti neprijatnog mirisa iz frižidera

  Borite se sa upornim neprijatnim mirisima u frižideru? Istražite prirodne metode za eliminaciju neprijatnih mirisa u frižideru. Od kuhinjskih zaliha do pametnih trikova, saznajte kako da bez napora održavate svež miris u vašem frižideru.

 • A person cleaning the house with a vacuum cleaner and a dog laying beside
  Lista za čišćenje kuće – jednostavni koraci

  Pojednostavite kućne poslove sa našim savetima i listama za čišćenje kuće pogodnim za sve članove porodice. Stvorite zdravo, srećno okruženje u svom domu, bez napora, za svoje blagostanje i blistav životni prostor.

 • Steamed vegetables bowl in a kitchen
  Kompletan vodič za kuvanje na pari

  Pročitajte naš vodič za kuvanje na pari za ukusno i zdravo pripremanje hrane. Saznajte kako parna rerna može jednostavno da se koristi za svakodnevnu pripremu hranjivih obroka za celu porodicu. 

 • A guy removing stains
  Kako skinuti fleke sa odeće

  Pojednostavite svoj proces pranja veša sa našim vodičem za uklanjanje fleka pomoću prirodnih sastojaka koji se mogu naći u svakom domaćinstvu. Eliminišite fleke bez napora i prihvatite ekološki neutralnija rešenja za čistiju odeću.