Napravite svoju kuhinju iz snova

Bez obzira na to da li planirate da preuredite svoju kuhinju ili napravite novu, dizajniranje kuhinje zasniva se na vašem stilu života. Kućni aparati Electrolux predstavljaju spoj inovativnih ideja u kuhinji i elegancije i jednostavnosti skandinavskog dizajna. Shodno tome, možete da napravite svoju kuhinju iz snova.

Planiranje izgleda kuhinje: Saznajte više informacija o najnovijim kućnim aparatima

Electrolux će vam pomoći u izboru odgovarajućih aparata za vašu kuhinju iz snova, pri čemu su najvažnije stavke lep izgled i vrhunske performanse. Savremene kuhinje su srce doma, mesto gde se porodica okuplja i uživa u zajedničkim obrocima spremljenim bez muke. Saznajte više informacija u prodavnicama koje su partneri kompanije Electrolux.

Vodič sa postepenim koracima za planiranje izgleda kuhinje

 1. Izaberite svoju prodavnicu-partnera kompanije Electrolux.
 2. Isplanirajte prostor
 3. Izaberite izgled
 4. Izaberite vama odgovarajuće kućne aparate

Istražite održive kuhinjske aparate

Osmišljavanje ekološkog dizajna kuhinje počinje izborom održivih aparata. Mašine za pranje sudova daju vam mogućnost izbora sporijeg, ali energetski efikasnijeg ciklusa pranja. Parne rerne zagrevaju hranu uz manji utrošak energije, ali pritom čuvaju ukus, teksturu, aromu i hranljive materije. Frižideri imaju predviđene odeljke za maksimalno čuvanje svežine voća i povrća.

 • Open dishwasher
  Mašine za pranje sudova

  Savršeno čisto posuđe za sat vremena ili korišćenje sporijeg ciklusa uz potrošnju manje energije? Izbor je na vama.

 • Electrolux ovens
  Rerne

  Pecite na pari za bolji ukus i teksturu, uz očuvanje vitamina i hranljivih materija.

 • Open fridge freezer
  Frižider i zamrzivač

  Automatsko podešavanje vlažnosti za duže očuvanje svežine voća i povrća.

Uživajte u kuhinjskom ostrvu

Kuhinjsko ostrvo može biti odličan dodatni element prilikom renoviranja kuhinje. Ostrva predstavljaju dodatni prostor za skladištenje i pripremu hrane, daju vam direktan kontakt sa porodicom i gostima dok spremate hranu, te pozivaju na aktivno učešće u kuvanju jela. Dodajte stolice i napravite neformalno mesto za ručavanje koje se lako čisti. Izaberite vama odgovarajuće aparate za kuhinju iz snova pomoću prodavnice-partnera kompanije Electrolux.

Izaberite partnera za svoju kuhinju iz snova

Pronađite prodavnice-partnere kompanije Electrolux gde možete da isprobate kućne aparate kompanije Electrolux. Uz pomoć profesionalnih dizajnera, možete da izaberete radne ploče, kuhinjske ormariće i šare prema svom ukusu.

Vaša kuhinja, vaš stil

Vaša savršena kuhinja treba da bude proizvod vaših ličnih snova, ne tuđih. Iz tog razloga, Electrolux kreira liniju proizvoda za sve ukuse i stilove kuvanja, od skandinavskog stila koji se uklapa u vaš dom, crnih boja sa mat efektom, sve do intuitivnih aparata koji skoro da čitaju vaše misli. Vaša kuhinja iz snova treba da odražava vaš stil i preferirani način kuvanja.

Linija proizvoda crne boje sa mat efektom

Savremena i inovativna završnica naše linije proizvoda crne boje sa mat efektom ide u korak sa dizajnom enterijera. Crna boja sa mat efektom odražava eleganciju. Zaštita od otisaka prstiju čini ovu liniju proizvoda neodoljivom na dodir. Doživite liniju proizvoda crne boje sa mat efektom kod najbližeg partnera kompanije Electrolux.

Čisto crni dizajn

Crna boja je novi izgled nerđajućeg čelika. U našem čisto crnom dizajnu, staklo crne boje vrhunskog kvaliteta kombinuje se sa elegantnom, sofisticiranom metalnom završnicom crne boje, u senzibilitetu skandinavskog minimalizma. Uklonite nepotreban nered kako bi se podstakle kreativnost i praktičnost u uređenom prostoru.

Linija proizvoda bele boje

Ništa ne daje tako osvežen izgled kao kuhinja sa stilskim detaljima u blistavo beloj boji koji daju prostoru veću količinu svetlosti, dodaju toplinu i predstavljaju neutralnu paletu celokupnom izgledu vaše kuhinje iz snova. Uklopite liniju proizvoda bele boje sa ormarićima i ofarbajte ih ili iskoristite kao kontrast tamnijim nijansama koje se ističu.

Uskladite svoj dizajn sa energetski efikasnim i intuitivnim uređajima

 • Electrolux kitchen with appliances
  EcoLine: Održivost u kuhinji

  Održiv život počinje u kuhinji, prostoriji u kojoj se troši najviše energije, pri čemu se ostvaruje uticaj kućnih aparata na životnu sredinu u visini od 85% tokom upotrebe. Linija proizvoda EcoLine kompanije Electrolux pomaže vam da napravite najefikasniji izbor u svakom trenutku, nudeći izvanredne performanse.

 • Man and woman making food in a kitchen
  Kuvanje po instinktu pomoću intuitivne funkcije

  Intuitivni kućni aparati prilagođavaju podešavanja automatski, omogućavajući vam da budete još kreativniji u kuhinji i posvetite više pažnje svojim voljenima. Sada se možete usredsrediti na ono u čemu uživate, umesto na komplikovana podešavanja.

Maksimalno iskoristite svoj prostor

Pomoću pravih kućnih aparata za spremanje vaših omiljenih jela na vaš omiljeni način moguće je dizajnirati malu kuhinju koja će raditi za vas. Više stvari je nadohvat ruke. Manji broj koraka. Mala kuhinja se lakše čisti. Dodajte kuhinjsko ostrvo ili poluostrvo kako biste napravili prijatan prostor za boravak svojih prijatelja i porodice.

Izgled kuhinje od aparata, preko ormarića, pa do tlocrta

Prilikom pravljenja kuhinje iz snova, treba razmisliti o mnogim stvarima. U partnerskim studijima kompanije Electrolux, stručnjaci će vam pokazati inovativne tehnologije kućnih aparata koje odgovaraju načinu vašeg kuvanja, kao i različite linije aparata po izgledu i razne materijale, boje i tlocrte. Na taj način možete da kreirate kuhinju iz svojih snova.

Rerna SteamPro za nenadmašan ukus i teksturu

Podignite svoje kuvanje na sledeći nivo zahvaljujući svestranom modelu SteamPro 900. Programi automatski podešavaju nivo pare od 25 do 100%, u zavisnosti od toga da li pečete hleb, pržite, spremate ribu ili povrće na pari ili kuvate na način sous vide. Sačuvajte vitamine i doživite ukus i teksturu kao nikad ranije. Saznajte više informacija o najnovijim inovacijama kompanije Electrolux u nekoj od prodavnica koje su partneri kompanije Electrolux.

 • Food cooking on kitchen hob
  Automatizovana preciznost ploče za kuvanje

  Bežični termometar ploče za kuvanje SensePro® 900 prikazuje unutrašnju temperaturu vaše hrane, kako biste uvek znali kada je spremna. Možete spojiti dve zone za kuvanje savršeno za grilovanje na planči ili roštiljanje.

 • Hands-free hood mounted on a wall.
  Automatski, handsfree aspiratori

  Uživajte u kuvanju bez napora i osvežavajućoj atmosferi u kuhinji pomoću aspiratora koji automatski podešavaju brzinu ventilatora kako bi para i isparenja bili podalje od vas. Sada možete više da se usredsredite na kuvanje, bez potrebe da ručno menjate brzinu ventilatora.

 • Close-up of open dishwasher with dishes
  Šarke vrhunskog kvaliteta kreiraju slobodu

  Klizne šarke vrhunskog kvaliteta omogućavaju vam da koristite teške materijale, na primer kamen na vratima vaše ugradne mašine za pranje sudova. Šarke su dovoljno jake i mogu da izdrže težinu dvostrukih panela i širih vrata.

 • Fridge storage containing food
  Napravite svoje rešenje za skladištenje

  Frižider sa zamrzivačem MultiChill 0°C sa naprednim funkcijama ima namensku fioku sa samostalnom kontrolom temperature za potpunu fleksibilnost i najbolju zaštitu vaših namirnica.

Upravljajte svojim postupkom kuvanja sa bilo koje lokacije

Zahvaljujući povezanim aparatima i aplikacijom My Electrolux, možete da pratite i upravljate svojim kućnim aparatima sa bilo koje lokacije. Aplikacija vam takođe daje i savete o održivosti, recepte i stručne smernice. Obaveštava vas i ukoliko su vrata frižidera otvorena.

Povezane rerne

Razmislite o uključivanju povezane parne rerne u svoj sledeći projekat osmišljavanja izgleda kuhinje. Zahvaljujući aplikaciji Electrolux možete da pratite i upravljate svim namirnicama koje se spremaju sa bilo koje lokacije. Zahvaljujući rerni SteamBoost, možete i dodati paru za hrskaviju teksturu pečenih jela i pravljenje zdravijih i ukusnijih jela. Saznajte više informacija o povezanim kuhinjama u nekoj od prodavnica koje su partneri kompanije Electrolux.

Inspiracija u kuhinji – skandinavski izgled kuhinje

Elegancija i jednostavnost skandinavskog izgleda kuhinje održava usklađenost kućnih aparata Electrolux sa svim dizajnima kuhinje, od savremenog, minimalističkog preko šahovskog, retro do francuskog stila.

Izaberite pravog partnera za svoju kuhinju iz snova

Prilikom osmišljavanja izgleda kuhinje iz snova, treba razmisliti o mnogim stvarima. Kako se izgled proizvoda uklapa u izgled kuhinje? Koje materijale i boje preferirate? Kako bi trebalo da izgleda ceo proces kuvanja, od čuvanja sastojaka preko pripreme do serviranja? Partneri kompanije Electrolux pokazaće vam kako da napravite svoju kuhinju iz snova.

Pronađite partnera u svojoj blizini

Iskoristite prednost mreže preporučenih prodavaca prilikom dizajniranja nove kuhinje. Pronađite kuhinjski studio koji ima status partnera kompanije Electrolux i dobićete izvanrednu uslugu i pristup ekskluzivnim pogodnostima i ponudama. – Kliknite dole kao biste pronašli prodavnicu.