Detalji o proizvodu

Frižider sa zamrzivačem sa tehnologijom 800 Cooling 360° poseduje naprednu cirkulaciju vazduha. Specijalno konstruisan sistem vrši cirkulaciju hladnog vazduha do svakog ugla kroz dobro raspoređene otvore za vazduh za savršeno očuvanu hranu.

Prednosti

Može da pomogne da se smanji količina bačene hrane do 28%*

Model Cooling 360°, prvoklasne unutrašnjosti od nerđajućeg čelika, naprednim hlađenjem pomaže da se za 28% smanji količina bačene hrane. Efikasni ventilacioni otvori obezbeđuju jednaku raspodelu temperature na svakoj polici, što osigurava čuvanje hrane gde god da je stavite.

*Poređenje sa frižiderom 500 ColdSense. Na osnovu eksternih testova roka mekog sira i barene šunke koji se čuvaju na policama. Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od vrste hrane. Procena mogućeg smanjena količine bačene hrane samo na osnovu učinka uređaja, bez obzira na postupanje korisnika.

Novitet – jedinstveni frižider sa zamrzivačem od reciklirane plastike

Sa ponosom predstavljamo naš jedinstveni frižider sa zamrzivačem čija je unutrašnja obloga izrađena od 70% reciklirane plastike. Plastika iz bačenih frižidera iskorišćena je za proizvodnju novih, što pomaže da se smanji količina otpada putem koncepta cirkularnosti.

Do 95% vitamina se čuva tehnologijom GreenZone.*

GreenZone+ je idealna fioka za čuvanje namirnica jer uklanja višak vlage, a čuva odgovarajući stepen vlažnosti u namirnicama. Tako se uz odgovarajući stepen vlažnosti sačuva do 95% vitamina u namirnicama nakon 11 dana.*

*Stepen očuvanja vitamina dobijen je eksternim testom zadržavanja vitamina C u kupinama nakon 11 dana držanja u fioci GreenZone.

TwinTech® No Frost – održava hranu sočnom i hidriranom

Uz TwinTech® No Frost nikada ne morate da odmrzavate zamrzivač. Njegov dvostruki sistem hlađenja održava hranu 60% više hidriranom od frižidera sa jednim isparivačem.* Ne koristi suvi vazduh iz zamrzivača, pa održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.*

Hladni naresci su zaštićeni u fioci ExtraChill

Zaštitite kvalitet narezaka i sireva u fioci ExtraChill.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone