Detalji o proizvodu

Frižider sa zamrzivačem 700 GreenZone ima namensku zatvorenu fioku sa odvojenom klimom gde se vlažnost vazduha održava na idealnom nivou. Time se čuva do 95% vitamina nakon 11 dana i štite proizvodi odgovarajućom vlažnošću vazduha.*
*Stopa očuvanja vitamina zasnovana na eksternom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u fioci GreenZone.

Prednosti

Do 95% vitamina sačuvano nakon 11 dana*

GreenZone je idealna fioka za skladištenje, koja eliminiše suvišnu vlažnost vazduha, čuvajući uz to odgovarajuću vlažnost vašeg povrća. Time se čuva do 95% vitamina nakon 11 dana i štite proizvodi odgovarajućom vlažnošću vazduha.*

*Stopa očuvanja vitamina zasnovana na eksternom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u fioci GreenZone.

Novitet – jedinstveni frižider sa zamrzivačem od reciklirane plastike

Sa ponosom predstavljamo naš jedinstveni frižider sa zamrzivačem čija je unutrašnja obloga izrađena od 70% reciklirane plastike. Plastika iz bačenih frižidera iskorišćena je za proizvodnju novih, što pomaže da se smanji količina otpada putem koncepta cirkularnosti.

45% veći kapacitet od standarda*

Uz MaxiSpace, dobijate 45% veći kapacitet u odnosu na standardni frižider sa zamrzivačem.* Viši je i širi od običnih frižidera i nudi obilje prostora za razne stvari.

*U odnosu na sopstveni frižider sa zamrzivačem standardne veličine

TwinTech® No Frost – održava hranu sočnom i hidriranom

Uz TwinTech® No Frost nikada ne morate da odmrzavate zamrzivač. Njegov dvostruki sistem hlađenja održava hranu 60% više hidriranom od frižidera sa jednim isparivačem.* Ne koristi suvi vazduh iz zamrzivača, pa održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.*

Uvek hladno sa funkcijom DynamicAir

Funkcija DynamicAir obezbeđuje održavanje stabilne temperature u unutrašnjosti vašeg frižidera. Ovo je omogućeno putem cirkulisanja hladnog vazduha, što znači da će vaša hrana biti zaštićena od zagrevanja čak i kada su vrata otvorena.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone