Detalji o proizvodu

Frižider sa zamrzivačem 700 GreenZone+ ima hermetički zatvorenu fioku u kojoj se vlažnost održava na potrebnom nivou uklanjanjem viška kondenzata, što pomaže u sprečavanju kvarenja hrane. Tako se uz odgovarajući stepen vlažnosti sačuva do 95% vitamina u namirnicama.*
*Stepen očuvanja vitamina dobijen je eksternim testom zadržavanja vitamina C u kupinama nakon 11 dana držanja u fioci GreenZone+.

Prednosti

Do 95% vitamina se čuva tehnologijom GreenZone.*

GreenZone+ je idealna fioka za čuvanje namirnica jer uklanja višak vlage, a čuva odgovarajući stepen vlažnosti u namirnicama. Tako se uz odgovarajući stepen vlažnosti sačuva do 95% vitamina u namirnicama nakon 11 dana.*

*Stepen očuvanja vitamina dobijen je eksternim testom zadržavanja vitamina C u kupinama nakon 11 dana držanja u fioci GreenZone.

Novitet – jedinstveni frižider sa zamrzivačem od reciklirane plastike

Sa ponosom predstavljamo naš jedinstveni frižider sa zamrzivačem čija je unutrašnja obloga izrađena od 70% reciklirane plastike. Plastika iz bačenih frižidera iskorišćena je za proizvodnju novih, što pomaže da se smanji količina otpada putem koncepta cirkularnosti.

Prenamena zamrzivača radi veće fleksibilnosti

Iskoristite fleksibilnost frižidera sa zamrzivačem kod koga odeljak zamrzivača može da promeni namenu. Sada zamrzivač možete da podesite na +4°C da biste povećali skladišni prostor frižidera ili ga možete koristiti na uobičajenoj temperaturi između –15 °C i –24°C.

TwinTech® No Frost – održava hranu sočnom i hidriranom

Uz TwinTech® No Frost nikada ne morate da odmrzavate zamrzivač. Njegov dvostruki sistem hlađenja održava hranu 60% više hidriranom od frižidera sa jednim isparivačem.* Ne koristi suvi vazduh iz zamrzivača, pa održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.*

Sprečite sušenje ili slučajno smrzavanje hrane uz Multiflow

Hrana se najbolje čuva uz MultiFlow koji održava stabilnu temperaturu i vlažnost vazduha u frižideru, štiteći namirnice od isušivanja ili smrzavanja kad se prislone uz zadnji zid. Hrana ostaje ukusna do kupovine naredne.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone