Detalji o proizvodu

Frižider-zamrzivač 500 ColdSense se brzo vraća na odgovarajuću temperaturu nakon otvaranja i zatvaranja vrata zahvaljujući preciznim elektronskim senzorima. Ovo pomaže u sprečavanju temperaturnih šokova i kvarenju hrane u cilju kompletne zaštite hrane.

Prednosti

ColdSense štiti hranu tako što brzo ponovo uspostavlja temperaturu

ColdSense koristi precizne senzore temperature da brzo vrati frižider i zamrzivač na odgovarajuću temperaturu nakon otvaranja i zatvaranja vrata. Ovo pomaže u sprečavanju temperaturnih šokova i kvarenju hrane u cilju kompletne zaštite hrane.

Uvek hladno sa funkcijom DynamicAir

Funkcija DynamicAir obezbeđuje održavanje stabilne temperature u unutrašnjosti vašeg frižidera. Ovo je omogućeno putem cirkulisanja hladnog vazduha, što znači da će vaša hrana biti zaštićena od zagrevanja čak i kada su vrata otvorena.

Manje održavanje zamrzivača uz LowFrost

Integrisani LowFrost sistem održava temperaturu zamrzivača kako bi sprečio stvaranje leda. Za bolji učinak i manje održavanja

Desetogodišnja garancija na kompresor

Uživajte u bezbrižnosti znajući da sam kompresor ima desetogodišnju garanciju. Garancija pokriva štetu koja može nastati tokom izrade, transporta, pražnjenja i punjenja gasa ili opšteg održavanja.

Precizno skladištenje hrane sa unutrašnjom elektronskom kontrolom

Preuzmite kontrolu nad uslovima skladištenja hrane pomoću interne elektronske kontrole. LED indikatori vam prigodno prikazuju temperaturu, a podešavanja otklanjaju bilo kakve pretpostavke.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone