Detalji o proizvodu

Naš pažljivo odabrani miris kombinacija je osvežavajućih citrusnih nota i nežnih cvetnih tonova koji vam pružaju osećaj čistoće, a vaša odeća odiše svežinom.

Prednosti

Sveža odeća sa 96% manje vode*

FreshScent sistem koristi 96% manje vode. Ovaj sistem koristi paru umesto punog ciklusa pranja pa je bolji za životnu sredinu, a vaš veš duže zadržava kvalitet i izgleda kao nov.

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 l vode po ciklusu, testirano na 1 kg osetljive odeće pri korišćenju programa FreshScent u odnosu na program za osetljiv veš.

Svežina bez po muke

Neka vas preplavi osećaj svežine kao kod tek oprane odeće. Napunite poklopac sa 20 ml bočice omekšivača Steam Frangrance i sipajte u odeljak za omekšivač, pa pokrenite program FreshScent ili Kašmir.

Reciklirana PET ambalaža

Steam Fragrance isporučujemo u ambalaži od reciklirane PET plastike. Sada je jednako lako održati svežinu odeće, a da to bude bolje za životnu sredinu.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu