Prednosti

Sveža odeća sa 96% manje vode*

FreshScent sistem koristi 96% manje vode. Ovaj sistem koristi paru umesto punog ciklusa pranja pa je bolji za životnu sredinu, a vaš veš duže zadržava kvalitet i izgleda kao nov.

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 l vode po ciklusu, testirano na 1 kg osetljive odeće pri korišćenju programa FreshScent u odnosu na program za osetljiv veš.

Svežina bez po muke

Neka vas preplavi osećaj svežine kao kod tek oprane odeće. Napunite poklopac sa 20 ml bočice omekšivača Steam Frangrance i sipajte u odeljak za omekšivač, pa pokrenite program FreshScent ili Kašmir.

Reciklirana PET ambalaža

Steam Fragrance isporučujemo u ambalaži od reciklirane PET plastike. Sada je jednako lako održati svežinu odeće, a da to bude bolje za životnu sredinu.

Podrška

Imate problem?

Pročitajte pomoćne informacije na našoj stranici za podršku kako biste što pre nastavili sa radom.

Garancija

Čestitamo Vam na kupovini Vašeg novog Electrolux uređaja.

Stupite u kontakt

Kontaktirajte nas kako biste rezervisali servisnu intervenciju ili da dobijete odgovor na bilo koje drugo pitanje. Dostupni smo Vam ili preko telefona ili preko email-a.

Pojednostavite vlasništvo nad aparatom

Registujte svoj Electrolux aparat i dopustite nam da sačuvamo vaše detalje kako biste imali lak pristup uputstvima, informacijama o kupovini i servisnim informacijama - ako Vam ikad budu potrebne. Naučite kako da izvučete više iz svog aparata pretplatom na naše "how-to" uputstva isporučena direktno u Vaš inbox.

Registrujte svoj aparat