Umreženost

Umreženost

Dobro došli u Electrolux pametni dom

Svojom ponudom umreženih uređaja Electrolux želi da kreira jedinstvena iskustva za svoje korisnike, bilo da oni traže ukusne recepte i pokušavaju da unaprede svoje kulinarske sposobnosti ili pak traže savete i posebna podešavanja za održavanje svežine garderobe. Bilo da ste kod kuće ili izvan nje, možete da držite sve konce u rukama pomoću umreženih sistema Electrolux, koji vam obezbeđuju nadzor, daljinsko upravljanje, glasovne komande, slike i još mnogo toga.

Kuhinja

Uživajte u znatno ukusnijoj hrani zahvaljujući uređajima povezanim aplikacijom My Electrolux. Proširite svoje kulinarske horizonte pomoću svoje parne rerne. Sada možete s lakoćom registrovati svoje uređaje, pronaći informacije i usluge prilagođene svojim potrebama, kontaktirati sa Electrolux-om, preuzeti uputstva za upotrebu i još mnogo toga.

 

Preuzmi sa App Store

Preuzmi sa Google play

Pranje veša

Pomoću aplikacije My Electrolux Care možete na daljinu upravljati uređajima za održavanje garderobe preko svog pametnog telefona. Preko funkcije „Saveti za održavanje” dobijate savete stručnjaka o tome kako se najbolje brinuti o svojoj garderobi. Funkcija My Favourites vam pak omogućava da unesete posebna podešavanja za garderobu koju često nosite.

Preuzmi sa App Store

Preuzmi sa Google play

 

Kvaliteta života

Sada možete da uživate u čistom okruženju u svom domu s našim povezanim prečišćivačima vazduha, klima uređajima i usisivačima. Napravite korak dalje i upravljajte svojim uređajima koristeći svoj glas, samo zamolite Google. Sedite i opustite se dok se naši uređaji brinu o vašem domu.

Google i Google Play su trgovačke oznake kompanije Google LLC.

 

Preuzimanje u trgovini App Store

Preuzimanje u trgovini Google Play