NAGRADE I PRIZNANJA

Trud koji stalno ulažemo kako bismo živote svojih potrošača učinili boljima prepoznali su nezavisni instituti i međunarodno priznate marke. U nastavku pogledajte neke od nagrada koje smo primili.

Electrolux je proglašen najboljim evropskim poslodavcem.

Electrolux je dobio titulu Top Employer Evrope nakon što mu je dodeljena nagrada Top Employer za 2019. godinu na pet najvećih evropskih tržišta na kojima deluje: u Ujedinjenoj Kraljevini, Italiji, Španiji, Francuskoj i Nemačkoj.  Organizacija Top Employer Institute dodelila je priznanje kompaniji Electrolux zbog izuzetnih uslova za zaposlene i zbog činjenice da je Electrolux jedan od naprednih evropskih poslodavaca. Electrolux se istaknuo svojim alatima za komunikaciju, razvojnim programima, umrežavanjem, upravljanjem talentima i vođstvom.

ELECTROLUX NAGRAĐEN ZA INOVACIJE PROIZVODA

Mašina za pranje veša AutoDose

Mašina za pranje veša PerfectCare s AutoDose tehnologijom osvojila je Red Dot nagradu za izvanredan dizajn.
Electrolux AutoDose tehnologija osigurava temeljno pranje i najbolju negu za vašu odeću, a više se ne morate zamarati ni nagađanjem prilikom ručnog doziranja deterdženta – jednom kada dodate deterdžent, on može trajati čak 20 pranja.

Mašina za sudove QuickSelect

Electrolux QuickSelect perilica posuđa osvojila je iF Design nagradu za inovativan dizajn proizvoda.

U perilicama posuđa iz linije QuickSelect upotrebljava se nova upravljačka ploča. Korisnik bira trajanje ciklusa pranja pomoću središnjega klizača na dodir na korisničkome sučelju. Na zaslonu Ecometer prikazuju se podatci o potrošnji energije koja proizlazi iz odabranoga trajanja i mogućnosti ciklusa, čime se korisnik na obazriv način potiče na najodrživiju moguću upotrebu proizvoda.

NAGRADE KOMPANIJE ELECTROLUX ZA 2018. GODINU

PerfectCare

Ova linija mašina za pranje veša i mašina za sušenje veša dizajnirana je s namerom da korisnicima pruži mogućnost jednostavne nege odeće. Veliki okretni programator i pripadajući lako čitljiv pregled programa jasno su raspoređeni pokraj svetlog korisničkog interfejsa. Veliki otvor za bubanj i visoki položaj ručki olakšavaju punjenje i pražnjenje uređaja. Iako uređaji dolaze uz kombinacije vrata u različitim bojama i od različitih materijala, u celini linije zadržava se prepoznatljiv vizuelni identitet Electrolux-a.


PerfectCare linija odlikuje se vizualno privlačnim dizajnom koji je, kada je reč o ergonomskim kriterijima, zaista dobro promišljen.