Tehnologija AirDry

Tehnologija AirDry

Savršeno suvo posuđe odmah nakon pranja!

Zaboravite na sušenje posuđa. Poklonite poverenje našoj najnovijoj mašini za sudove Electrolux sa sistemom AirDry koja će to učiniti za vas. Ne morate da vadite posuđe odmah nakon pranja. Zahvaljujući sistemu AirDry možete da odete u kupovinu i da ispraznite mašinu tek po povratku, a posuđe će biti suvo, bez mirisa i mrlja.

Efikasnost pranja RealLife™

Mašine za sudove RealLife™ podržavaju razvijanje strasti prema kulinarstvu jer brzo i efikasno rešavaju problem puno prljavog posuđa koje su omražena posledica aktivnosti u kuhinji. Jednostavno, stavite sve u mašinu-tokom i nakon kuvanja. Nije važno kakvo je posuđe jer satelitska mlaznica Flexy Spray, 5 nivoa prskanja, kao i lagana regulacija korpe, garantuju efikasno pranje bez obzira na način slaganja posuđa i veličinu opterećenja.

Prirodan način sušenja

U završnoj fazi ciklusa, kada je unutrašnja temperatura mašine za sudove dovoljno niska da bi se osigurala sigurnost vaše kuhinjske radne površine*, brava Diamond Lock automatski otvara vrata mašine za 10cm. Zahvaljujući sistemu AirDry, nastaje prirodna razmena vazduha, što omogućava brzo sušenje posuđa.

Razmišljajući o vašim individualnim potrebama, razvili smo razna rešenja sada dostupna u mašinama za sudove AirDry. Upoznajte se sa našim predlozima i odaberite vlastiti model koji će najbolje ispuniti vaša očekivanja.

Još više prostora

Ako vam je potrebno više mesta za posuđe, odaberite model RealLife™ sa povećanom unutrašnošću XXL i trećom korpom namenjena priboru za jelo. Plastični uložak korpe sa opranim priborom za jelo može da se izvadi i prenosi, što znatno olakšava slaganje pribora za jelo. Dodatna prednost je činjenica da na mesto uloška može da se smesti pleh iz rerne kako bi se brzo i efikasno oprao.

Brinemo o vašem staklenom posuđu

Imajte poverenja u naše mašine za pranje sudova i zaboravite na ručno pranje osetljivog posuđa. Odaberite model koji ima posebni program Glass Care 45°, koji pere na nižoj temperaturi čime smanjuje termički šok. Ovo štiti čak i najosetljivije staklo od gubitka sjaja. Silikonski šiljci Soft Spikes stabilizuju visoke staklene čaše. U odabranim modelima postoje i dodatni držači Soft Grips koji čvrsto drže čaše na mestu. Na taj način ih štite od ogrebotina ili oštećenja.

Čuvar vašeg vremena

Funkcija Time Manager skraćuje proces pranja za pola. Modeli mašina za sudove koji imaju ovu funkciju omogućavaju da odaberete svoj omiljeni ciklus pranja i da imate blještavo posuđe dok trepnete okom! Ovo je idealno rešenje kada imate goste!

Prilagođava se vašim potrebama

Upoznajte program Auto koji precizno prilagođava parametre pranja stanju napunjenog posuđa, omogućavajući štednju vode i energije. Zahvaljujući senzoru zaprljanosti vode, uređaj procenjuje količinu i nivo zaprljanosti posuđa te postavlja savršeno odgovarajuću temperaturu u rasponu od 45 do 70 °C i vreme pranja.

Dovoljan je samo jedan pogled

Možete uvek da znate koliko još traje program pranja. Neke naše ugradne mašine za sudove su opremljene funkcijom Time Beam koja tokom trajanja programa na podu prikazuju vreme preostalo do kraja ciklusa.
Ostale, zahvaljujući funkciji Beam on floor prikazuju rad mašine za sudove u obliku snopa svetlosti u boji na podu.

Klizne šarke

Ne morate da ograničavate svoju kreativnost u projektovanju kuhinjskih elemenata. Zamislite mašinu za sudove sa kliznim šarkama koje olakšavaju montažu uređaja ako visina podnožja iznosi od 4 do 7,8 cm.

Izuzetno tih junak

Tražite mašinu za sudove koja će se uklopiti u vašu otvorenu kuhinju? Odaberite model sa inverterskim motorom koji garantuje niski nivo buke. Ovo je važan argument kod donošenja odluke o kupovini. Sigurno će podići udobnost vašeg života ne prekidajući obavljanje svakodnevnih kućnih poslova.

Unutrašnje osvetljenje

Praktična prednost je funkcija osvetljenja unutrašnjosti mašine za sudove koja se nalazi u odabranim modelima. To će vam se svideti prilikom stavljanja i vađenja posuđa.

Ugradne mašine za sudove

Naša jedinstvena funkcija ComfortLift® se stara da više nikada ne morate da se saginjete da biste napunili ili ispraznili mašinu za pranje posuđa. Samo lagano pritisnite kvaku i donja polica će se glatko popeti do vas. Prvi smo na svetu osmislili ovu praktičnu funkciju.
Zahvaljujući funkciji SprayZone, šerpe i tiganji se čiste intenzivno. Snažan pritisak vode savršeno čisti sve što se stavi u predviđen prostor. Tri puta je bolji od standardnog pranja, pa je svo posuđe zbrinuto.
Korpa MaxiFlex za kuhinjski pribor svih oblika i veličina. Bilo da se radi o velikim predmetima ili predmetima nezgodnih oblika, prilagodljivi razdelnici i duboka korpa olakšavaju da se sve smesti.
Vaše posuđe će biti besprekorno čisto sa mlaznicom SatelliteClean koja radi do tri puta bolje od standardne. Zahvaljujući mlaznici sa dvostrukom rotacijom, koja stalno menja ugao prskanja, će čak i veliki sudovi biti dubinski očišćeni.