dog on carpet

Čišćenje za kućnim ljubimcem – usisivač za dlaku kućnih ljubimaca

Volimo kućne ljubimce. Ništa se ne može uporediti s ljubavlju čovekovog najboljeg prijatelja – jedina je mana neprestano čišćenje pseće dlake. Ako imate svetle podove i pasminu koja se linja, problem postaje još veći. Ali šta biste rekli kada biste saznali da postoje neki trikovi za čišćenje dlake kućnih ljubimaca? 

Nastavci za usisivač za dlaku kućnih ljubimaca

Tajna čišćenja pseće dlake leži u nastavcima. Upotrebom uobičajene četke za usisivač nećete postići željene rezultate – posebno kada je reč o kaučevima i teško dostupnim područjima. 

 • vacuum brush
  1
  Mini-turbo

  Moćna rotacijska četka za sakupljanje najveće moguće količine dlake kućnih ljubimaca i vlakana. Dizajnirana je za usisavanje zahtevnih površina, poput gazišta i čela stuba, nameštaja i automobilskih sedišta.

 • vacuum brush
  2
  Plush nozzle

  The plush nozzle has been designed to remove pet hair effectively from all the textile furniture. 

Izvedite trik pomoću maramica za mašinu za sušenje veša.

Usisivač i nastavci za usisavanje dlake kućnih ljubimaca nisu vam pri ruci? Maramice za mašinu za sušenje veša vaš su najbolji prijatelj kada je reč o uklanjanju dlake kućnih ljubimaca s bilo koje površine. Možda nećete očistiti celu kuću, ali, kada ste u škripcu, one su sjajno rešenje. Maramice za mašinu za sušenje veša privlače dlaku kućnih ljubimaca zbog statičkog elektriciteta. Očistite odeću, stolice ili sto u samo nekoliko sekundi. To je prava čarolija!

Povezani članci

 • Vaš vodič za upotrebu nastavaka za usisivač
  vacuum brushes
 • Saveti i trikovi za usisivač
  Vacuum
 • Očuvajte svežinu svojih kesa i filtera.
  VACUUM FILTER/BAG