Woman in workout clothes

Kako da perete odeću za trening?

Preporučujemo vam da koristite program za sportsku odeću jer joj je savršeno prilagođen pa je pranje efikasnije. Vodite računa o tome da odaberete pravi deterdžent, koji je posebno prilagođen za borbu protiv tvrdokornih mrlja i uklanjanje neprijatnih mirisa.

 • Blue stains
  1
  Uklanjanje mrlja od znoja

  Pamučne majice upijaju znatno više vlage pa im je potrebno malo dodatne ljubavi i nege. Prevrnite ih i izlijte tečni deterdžent na područje pazuha. Pustite da se namaču otprilike 30 minuta pa ih operite na najvišoj dopuštenoj temperaturi koja je navedena na etiketi.

 • Selected program
  2
  Program za sportsku odeću

  Koristite program za sportsku odeću u veš-mašini i mašini za sušenje veša*. Ako nemate program za sportsku odeću, ciklus pranja za sintetiku vrlo mu je sličan. Samo se svakako pobrinite da dodate još jedan ciklus ispiranja ako je odeća jako prljava. Prilikom sušenja pamučnu odeću odvojte od sintetičke jer upija vlagu na drugačiji način.

  *samo kod odabranih proizvoda

 • Gym bag
  3
  Kako sačuvati svežinu sportske torbe?

  Sačuvajte svežinu svoje sportske torbe između treninga. Ostavite li nekoliko maramica za mašinu za sušenje u torbi, zadržaće miris i osećaj svežine između treninga. Odeću za trening nemojte da ostavljate u torbi. Izvadite je što pre, čak i ako posle planirate da je operete.

Perite i negujte svoju odeću.

Naš sistem UltraCare neguje vašu sportsku odeću tokom pranja. Za razliku od veš-mašina u kojima se deterdžent i omekšivač mešaju u bubnju, naš ih sistem meša pre nego što voda uopšte dodirne odeću kako bi pranje bilo mekše i nežnije.

Povezani članci

 • Kako da perete farmerke?
  man in jeans
 • Očuvajte vodootpornost svoje odeće za aktivnosti na otvorenom.
  woman jogging
 • A good-as-new washing machine in 3 steps

  A good-as-new washing machine in 3 steps

  Fresh textiles and lush colors - all thanks to your washing machine. Repay the favor by getting it in top shape in 3 easy steps.