man sitting on brown couch

Kako da perete farmerke?

Par odličnih farmerki nije samo neophodan komad odeće, već i ulaganje. Ako im pružite dovoljno ljubavi i nege, vaše će farmerke s vremenom postajati sve bolje. 

 • blue jeans and hands
  1
  Kako da operete farmerke, a da one pritom ne izblede?

  Nemojte zaboraviti da odvojite svoje farmerke od bele ili šarene odeće jer bi mogle pustiti boju. Kada je to moguće, koristite program za teksas u našim veš-mašinama koji je savršen za sve vrste teksasa.

 • care label
  2
  Pranje novih farmerki – pogledajte etiketu s uputstvima za negu.

  Neki proizvođači preporučuju da prvo pranje bude ručno: prevrnite farmerke, ulijte malu količinu tečnog deterdženta u vodu pa pustite farmerke da se natope bar 45 minuta i povremeno ih nežno protresite. Zatim ih temeljno isperite hladnom vodom i obesite da se osuše.

 • detergant filler
  3
  Deterdžent za pranje teksasa

  Pobrinite se da svojim farmerkama pružite potrebnu negu korišćenjem odgovarajućeg deterdženta. Pronaći ćete mnogo deterdženata koji su posebno namenjeni šarenoj odeći. Tečni deterdženti i kapsule za pranje veša bolji su za teksas jer nežnije deluju na boju.

Perite i negujte svoj teksas.

Naš sistem UltraCare neguje vaš teksas tokom pranja. Za razliku od veš-mašina u kojima se deterdžent i omekšivač mešaju u bubnju, naš ih sistem meša pre nego što voda uopšte dotakne odeću kako bi pranje bilo mekše i nežnije.

Povezani članci

 • Pranje flisa
  FLEECE JACKET
 • Kako prati jorgane i perjane jakne?
  woman in down jacket
 • Kako da perete vunu?
  man in greel wool sweater