Preuzmi

Aplikacija Moj Electrolux

Izbor recepta u aplikaciji Moj Electrolux na tablet računaru

Upakovano sa sjajnim funkcijama

Pregledajte stotine recepata za sočna jela spremljena korišćenjem pare ili tehnike vakuum kuvanja. Pretražujte recepte po načinu kuvanja, alergenima, dijeti ili sastojcima po svom izboru. Kuvate bakina omiljena jela? Koristite naš kalkulator za kuvanje da biste pronašli pravo podešavanje za rernu. Možete i da dodate svoje beleške u recepte, sačuvajte svoje omiljene i delite ih na društvenim mrežama. Zašto ne napravite i delite i listu za kupovinu?

Odeljak za veš aplikacije Moj Electrolux na tabletu

Aplikacija koja brine

Otkrijte najbolji način da brinete za svoju omiljenu garderobu – uključujući kako da postupate sa flekama. Uverite se da je deterdžent koji koristite najbolji, tako da odeća zadrži svoju živost. Imamo zamenu za etikete za održavanje, tako da konačno možete da shvatite šta sve one znače. A možete da sakupite neke savete za održavanje uređaja u vrhunskom stanju za izvanredno pranje i sušenje u godinama koje dolaze.

Odeljak za proizvode aplikacije Moj Electrolux na tabletu

Iskoristite Electrolux uređaje na najbolji način

Koristite aplikaciju da biste registrovali uređaje i pristupili prilagođenim informacijama i uslugama. Uputstva za korisnike su dostupna za preuzimanje i možete da pristupite rešavanju problema na mreži ili uslugama podrške kompanije Electrolux. Možete čak da istražujete informacije o predstojećim Electrolux časovima pripremanja hrane (dostupnim u određenim zemljama).