Detalji o proizvodu

Kesa s-bag® Ultra Long Performance ima 80% duži vek trajanja u odnosu na klasične papirne kese za usisivače i optimalnu zapreminu od 5 l. Ove kese pružaju savršene rezultate čišćenja tokom mnogo dužeg vremenskog perioda.

Prednosti

Electrolux - Air Purifier - E210S

Izuzetna usisna snaga

Nov sintetički materijal odličnih performansi od koga je napravljena ova kesa obezbeđuje optimalan protok vazduha i izuzetnu usisnu snagu usisivača tokom celog radnog veka kese.

Electrolux - Air Purifier - E210S

Veliki kapacitet filtracije

Zahvaljujući odličnom filtriranju pomoću višeslojnog materijala, čak i najsitnije čestice bivaju uklonjene, što doprinosi boljem čišćenju i čistijem i kvalitetnijem vazduhu u vašem domu.

Electrolux - Air Purifier - E210S

Dizajn Powerflow™

Kesa sa patentiranim 3D pregibima omogućava optimalno korišćenje bez ikakvog presavijanja, čime se održava veliki kapacitet i snaga usisavanja

Electrolux - Air Purifier - E210S

Unapređen sistem zatvaranja – trajnije higijensko rešenje

Redizajniran sistem zatvaranja je čvršći, izdržljiviji i sa novom tehnologijom zaptivanja. To osigurava da se kesa s-bag® uvek zatvara, da ne puca i ne propušta. Lako se stavlja u usisivač i higijenska je jer se automatski zatvara pri vađenju i time sprečava rasipanje prašine, a menja brzo i čisto.

Electrolux - Air Purifier - E210S

Sertifikat TÜV

Kesa s-bag® Ultra Long Performance ima sertifikat o stalnosti performansi, koji joj je nakon nezavisnog testiranja dodelila kompanija za sertifikaciju, TÜV Rheinland Group. Više informacija potražite na www.tuv.com.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu