Detalji o proizvodu

Kesa s-bag® Ultra Long Performance ima 80% duži vek trajanja u odnosu na klasične papirne kese za usisivače i optimalnu zapreminu od 5 l. Ove kese pružaju savršene rezultate čišćenja tokom mnogo dužeg vremenskog perioda.

Prednosti

Electrolux - Air Purifier - E210S

Izuzetna usisna snaga

Nov sintetički materijal odličnih performansi od koga je napravljena ova kesa obezbeđuje optimalan protok vazduha i izuzetnu usisnu snagu usisivača tokom celog radnog veka kese.

Electrolux - Air Purifier - E210S

Veliki kapacitet filtracije

Zahvaljujući odličnom filtriranju pomoću višeslojnog materijala, čak i najsitnije čestice bivaju uklonjene, što doprinosi boljem čišćenju i čistijem i kvalitetnijem vazduhu u vašem domu.

Electrolux - Air Purifier - E210S

Dizajn Powerflow™

Kesa sa patentiranim 3D pregibima omogućava optimalno korišćenje bez ikakvog presavijanja, čime se održava veliki kapacitet i snaga usisavanja

Electrolux - Air Purifier - E210S

Unapređen sistem zatvaranja – trajnije higijensko rešenje

Redizajniran sistem zatvaranja je čvršći, izdržljiviji i sa novom tehnologijom zaptivanja. To osigurava da se kesa s-bag® uvek zatvara, da ne puca i ne propušta. Lako se stavlja u usisivač i higijenska je jer se automatski zatvara pri vađenju i time sprečava rasipanje prašine, a menja brzo i čisto.

Electrolux - Air Purifier - E210S

Sertifikat TÜV

Kesa s-bag® Ultra Long Performance ima sertifikat o stalnosti performansi, koji joj je nakon nezavisnog testiranja dodelila kompanija za sertifikaciju, TÜV Rheinland Group. Više informacija potražite na www.tuv.com.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

 

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Pratite sve svoje garancije
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema
woman on couch with mobile phone