Robotski usisivač MotionSense™

Robotski usisivač MotionSense™

Sređivanje ne bi trebalo da vas uznemirava – zato zašto ga ne napraviti jednostavnim poput pritiska na dugme? Robotski usisivač MotionSense™ olakšava čišćenje kuće čineći je u svakom trenutku prijatnim prostorom za boravak.

Robotski usisivač MotionSense čisti dnevnu sobu

Čisto bez napora

Možete biti sigurni da će se robotski usisivač MotionSense™ uklopiti u vaš dom i životni stil svojim revolucionarnim oblikom i velikom četkom za izuzetno čišćenje.

MotionSense™ PowerBrush™
Najbliže moguće čišćenje

MotionSense™ PowerBrush™ može da dođe do razdaljine od 3 cm od bilo kog zida, predmeta ili ugla.

Posegnite dalje od ostalih

Robotski usisivač MotionSense™ čini da održavanje kuće u izvrsnom stanju bude lako. Njegove specijalne funkcije obezbeđuju da može da čisti dublje i duže od drugih robotskih usisivača.

 • Ugao usisivača MotionSense
  1
  Pobedite uglove

  Osećajte samopouzdanje čak i kada su u pitanju najteža mesta – robotski usisivač MotionSense™ doseže do 80% više prostora koji je problematičan nego drugi robotski usisivači.

 • XXL četka usisivača MotionSense
  2
  Očistite više odjednom

  XXL četka usisivača MotionSense™ i funkcija uklanjanja mrlja vam omogućavaju da očistite još više u jednom prolazu.

 • Baterija usisivača MotionSense
  3
  Duže trajanje baterije

  Usisivač MotionSense™ je opremljen baterijom Lithium TurboPower za duže vreme čišćenja i brže punjenje.


Robotski usisivač Electrolux MotionSense

Oblikovan za savršeno čišćenje

Savršeno čišćenje ne mora da bude teško uz trouglasti oblik MotionSense™ sledeće generacije. Dizajniran je da sjajno izgleda i da doseže dalje. Čisti uglove i male prostore kojima drugi roboti ne mogu da pristupe. Ostavlja za sobom prostor u kome možete da se opustite i uživate.

Snaga na koju možete da se oslonite

Robotski usisivač MotionSense™ ima snagu da čisti temeljno kao i vi sami. Njegova četka XXL PowerBrush™ je 16% veća od običnih četki, što joj omogućava da priđe bliže uglovima, zidovima i problematičnim tačkama za zaista pouzdano čišćenje.

Virtuelna barijera za usisivač MotionSense

Kontrolišite čišćenje

Virtuelna barijera robotskog usisivača MotionSense™ vam omogućava da kontrolišete gde robotski usisivač čisti – a gde ne čisti. Bilo da želite da obavi brzo čišćenje u posebnoj oblasti ili da ga sprečite da naleti na igračke na podu, virtuelne barijere šalju signale koji sprečavaju usisivač da čisti tamo gde vi to ne želite.

Čisti gde drugi ne mogu

Ne morate da brinete da će stepenice ili prepreke ugroziti dobro čišćenje. Robotski usisivač MotionSense™ može da se penje preko pragova ili visokih tepiha gde drugi robotski usisivači ostaju zaglavljeni. Zabrinuti ste zbog spuštanja niz stepenice? On ima ugrađenu funkciju otkrivanja opasnosti od pada koja ga sprečava da se prevrne.