PerfectCare kolekcija

PerfectCare kolekcija

Nadogradite doživljaj pranja veša

Predstavljamo naš najnapredniji sistem za pranje veša. Kolekcija PerfectCare predstavlja najvišu tačku modernog dizajna, tehnologije i održavanja.

Ispravna količina deterdženta? Pustite AutoDose da odluči.

Nije uvek lako odrediti koliko je deterdženta potrebno za svako pranje, a uz AutoDose funkciju to ni ne morate.

Mašine za pranje veša PerfectCare

Zamislite da vam odeća duže izgleda kao nova. Boje koje ne blede i veš koji zadržava svoj oblik i teksturu. Zamislite stil koji traje.

Istražite funkcijeLinija mašina za pranje veša PerfectCare

Nakinđurite se – svakog dana

Ne dozvolite da uputstva na etiketi diktiraju vaš stil. Sa mašinom za pranje veša PerfectCare možete i kod kuće, sa potpunom sigurnošću, da negujete osetljiv veš, vunu, pa čak i odeću koja ima oznaku da se pere samo ručno. Nakinđurite se svakog dana i uživajte u bezgraničnom stilu.

Mašne za sušenje veša PerfectCare

Zamislite da odeća duže zadržava svoju mekoću, oblik i funkcionalnost. Svilene stvari se ne gužvaju, vunene se ne skupljaju, a odeća za spoljnu upotrebu ostaje vodootporna. Zamislite da u mašini za sušenje veša sušite odeću za koju nikad niste pomislili da je to moguće.

Istražite funkcijeLinija mašina za sušenje veša PerfectCare

Majka i ćerka u prirodi na pikniku

Savršeni par

Konačno, sistem za pranje veša za svu garderobu. Mašine za pranje veša i mašine za sušenje veša iz kolekcije PerfectCare Collection su namenjene i optimizovane da rade zajedno.