Otkrijte

Mašine za pranje veša

ColourCare – sve vaše boje, u svom punom sjaju

Naš sistem ColourCare pročišćava vodu kako bi deterdženti ostvarili svoj puni potencijal, čak i na niskim temperaturama. Zahvaljujući nežnom ali temeljnom pranju, boje vaše garderobe ostaju jednako jarke kao na dan kupovine.

Uz ColourCare boje ne blede – iz pranja u pranje

Tajna je u vodi. Jedinstvenim sistemom filtracije uklanjaju se štetni minerali i nečistoće kako bi pranje bilo nežno, ali temeljno. Ovo su rezultati ispitivanja otpornosti boje koje je sprovedeno na poliesteru u toku 50 ciklusa pranja na 30 stepeni. Uz ColourCare boje ne blede, a crno ostaje crno – iz pranja u pranje.

Vraćanje soli – mekša voda, bolje za odeću

Ova so aktivira filter za razmenu jona koji omekšava vodu i uklanja grube minerale i nečistoće, a da pritom ne dolazi u kontakt sa odećom. Na taj način se održava intenzitet boja veša nakon pranja, a crni veš neće izbledeti i postati siv.

UltraCare – čuva sve vaše materijale u potpunosti

Naš sistem UltraCare meša deterdžente pre pranja kako bi pranje bilo brzo a temeljno. Ovako deterdžent stiže do svakog prevoja u tkanju i štiti ga, održavajući materijal svežim, mekanim i novim duže vremena.

Tkanine ostaju meke. Pranje nakon pranja

Nerastvoreni deterdžent smanjuje efikasnost čišćenja dok neravnomerno raspoređivanje omekšivača može da učini da odeća izgleda gruba na dodir. Mašine za pranje veša PerfectCare sa sistemom UltraCare prethodno mešaju i aktiviraju deterdžent i omekšivač sa vodom pre nego što ih ispuste u bubanj. Ovo garantuje ravnomerno raspoređivanje tako da svaki komad tkanine ostaje čist, svež i mek.

SteamCare – besprekorna elegancija

Naš sistem SteamCare daje profesionalne rezultate u udobnosti vašeg sopstvenog doma. Tretman parom na kraju svakog pranja smanjuje nabore za trećinu, poravnavajući garderobu bez vreline pegle. SteamCare možete koristiti i da osvežite komad odeće i izbegnete nepotrebno pranje.

Za trećinu manje nabora

Uz tretman parom na kraju pranja, vlakna vaše garderobe će se opustiti i nabori će se smanjiti za trećinu u poređenju sa rezultatima mašine za pranje veša bez sistema SteamCare. Sada možete da operete garderobu i poravnate je parom u jednom procesu i bez peglanja očuvate njen oblik i teksturu na duže staze.

Ne perite – osvežite

Ponekad imate veš kome je samo potrebno brzo osvežavanje umesto punog pranja. Sa našim FreshScent sistemom možete da kombinujete svež miris sa nežnom parom za potpuno osvežavanje. Time se produžava životni vek tkanina pošto se izbegava nepotrebno ispiranje, a održava se sjajan izgled, osećaj na dodir i miris.

SensiCare – Dnevni ciklus, pranje kakvo odeća zaslužuje

Naš sistem SensiCare obezbeđuje odgovarajuću negu jer prilagođava vreme, utrošak električne energije i utrošak vode unetoj količini veša. Ovako se sprečava prekomerno pranje garderobe, a zadržava njen prvobitni izgled i tekstura materijala.

Tkanine deluju novo dvostruko duže

Rezultati testa koji je uradio Ritex 2015 (test br. 15CR00099) pokazuju da tkanine deluju novo dvostruko duže kada se koristi SensiCare. Senzori automatski podešavaju cikluse prema unetoj količini veša u toku prvog minuta pranja, kako bi se smanjila potrošnja vremena, električne energije i vode. Ovako se sprečava oštećenje garderobe, ali i čuva prirodna sredina.