Pribor za pranje veša

Pribor za pranje veša

Nabavite pribor za uređaj

Baš kao što odelo postane savršeno uz prave cipele, sat ili torbicu – možete da nadogradite doživljaj uređaja pomoću našeg pribora. Optimizujte performanse mašine i otkrijte nove načine da brinete o odeći.

detergent compartment
Sačuvajte svežinu

Naši posebno osmišljeni mirisi pružaju vam osećaj sveže oprane odeće za svega nekoliko minuta.

steam fragrance packaging

Nemojte preterivati sa pranjem – osvežite svoju odeću za svega 25 minuta

Uživajte u osećaju sveže oprane odeće uz minimalnu potrošnju vode. Kada osvežite svoju omiljenu odeću parom, možete da uštedite preko 40 litara vode po ciklusu, čime se produžava vek trajanja vaše odeće. Za dodatni dašak svežine, dodajte miris.

Sveža odeća uz potrošnju 96% manje vode*

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 litara vode po ciklusu, provereno na 1 kg osetljive odeće na programu FreshScent u odnosu na odeću na programu za osetljiv veš.

Naslagano - da biste lakše koristili

Iskoristite prostor na najbolji način pomoću našeg paketa za slaganje. Složite mašine za sušenje i pranje veša bez dodatnog pričvršćivanja. Ugrađena klizna polica omogućava da bez napora stavljate veš u mašinu i vadite ga iz nje.

Za pranje osetljivih materijala

Electrolux kesa za pranje štiti osetljive materijale dok istovremeno omogućava njihovo detaljno pranje.

Tajna meke odeće bez statičkog elektriciteta

Ubacite krpicu dok sušite veš i odeća će biti mekša i lakša za peglanje. Maramice su prikladne za materijale koji se mogu prati u mašini – učiniće vaše rublje manje izgužvanim, sprečiće statički elektricitet i daće vašoj odeći prijatan miris.