Detalji o proizvodu

Budući da se dobija iz ružičaste kamene soli koju nalazimo visoko na Himalajima, slani kamen izdržava visoke i niske temperature. Upotrebljavajte ga na ploči za kuvanje ili na roštilju, u rerni ili kao hladni tanjir za posluživanje. Bilo da se koristi za čuvanje, kuvanje ili prezentaciju na stolu, slani kamen pretvoriće vaš obrok u slasno iskustvo.

Prednosti

Kuvajte zdravo, začinite prirodno

Izrađen iz nalazišta soli na Himalajima, Electrolux Slani kamen zdrav je i slastan način za začinjavanje vaših jela. Budući da je ružičasta kamena so bogata mineralima, jela će biti bogatija prirodnim aromama dok se kuvaju pa ne morate koristiti dodatni maslac ili ulje.

Fleksibilnost u pripremi vaših jela

Electrolux slani kamen isporučuje se s elegantnim čeličnim okvirom projekovanim za ravnomernu raspodelu toplote. Omogućuje kuvanje na ploči za kuvanje ili u rerni. Bez okvira, jela se mogu pripremati i na roštilju.

Kuvanje za stolom

Kuhajte svoja jela na stolu s našim slanim kamenom. Prirodni minerali ostaju vrući dugo nakon uklanjanja iz pećnice. Tako jela možete peći i posluživati u isto vrijeme. Ovo je uistinu jedinstven način zabavljanja gostiju.

Jela održavajte vrućima ili hladnima

S našim slanim kamenom držite svoja jela na optimalnoj temperaturi. Njegova površina ostat će vruća ili hladna pa ohlađene poslastice možete poslužiti direktno iz zamrzivača, a vruće večere direktno s ploče za kuvanje ili iz rerne.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone