Detalji o proizvodu

Naša indukciona ploča za kuvanje 800 Flexibridge® sa aspiratorom eXTractor omogućava da vaše ideje uređenja kuhinje procvetaju. Aspirator ne mora da bude direktno iznad ploče za kuvanje, čime se oslobađa prostor i omogućava da uredite kuhinju onako kako želite i bez ograničenja.

Prednosti

Sloboda uređivanja kuhinje – oslobodite prostor bez ograničenja

Oslobodite prostor i pustite da procvetaju vaše ideje o uređenju prostora uz slobodu uređivanja kuhinje. Postavite ploču sa aspiratorom gde god želite jer otklanja potrebu za kačenjem aspiratora iznad prostora za kuvanje. Postignite veću slobodu u svojoj kuhinji.

Double FlexiBridge® za maksimalnu fleksibilnost kuvanja

Double FlexiBridge® obezbeđuje dva 4-delna prostora za kuvanje i spaja do 4 zone radi maksimalne fleksibilnosti. Sada možete pripremati jela u šerpama i tiganjima različitih veličina jer svaka strana može da se prilagodi vašim potrebama.

Tiho prečistite vazduh u kuhinji funkcijom Breeze

Funkcija Breeze tiho osvežava vazduh u kuhinji kad završite sa kuvanjem. Sada možete da se opustite ili zabavite u prijatnom ambijentu bez kuhinjskih isparenja čim završite sa jelom.

Filter „2 u 1” za svežiji vazduh u kuhinji

Filter „2 u 1” sadrži filter sa aktivnim ugljem i filter za mast koji pomažu da vazduh u kuhinji ostane svež. Zamenjivi filter može lako da se opere u mašini za pranje posuđa i regeneriše u rerni radi duže upotrebe.

Iskoristite svoje uređaje na bolji način – aplikacija My Electrolux Kitchen

Aplikacija My Electrolux Kitchen vam javlja kad se ukaže potreba za održavanjem, daje korisne savete i funkcije, obavlja funkcije daljinskog upravljanja i pomaže da produžite radni vek svojih proizvoda. Povežite se da biste svoje uređaje iskoristili na najbolji način.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone