Detalji o proizvodu

Ako želite brzo čišćenje kuhinjskog vazduha, koristite aspirator 600 ExtractionTech. Uz snažan motor sa dve brzine rada više nikada nećete s mukom uklanjati neželjene mirise ili isparenja u kuhinji.

Prednosti

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFI514X

Održavajte vazduh u kuhinji čistim uz pomoć moćnog motora ovog aspiratora

Ovaj snažni, napredni motor aspiratora osigurava uklanjanje neželjenih isparenja i mirise iz vaše kuhinje koji nastaju prilikom kuvanja. Brzo i efikasno čisti vazduh.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFI514X

Dug vek trajanja i odlično osvetljenje - neka vas LED svetla vode

Uživajte u profesionalnom osvetljenju dok kuvate. Naša LED svetla troše daleko manje struje od ostalih tipova osvetljenja dok pružaju odličnu vidljivost u kuhinji, obezbeđujući vam da kuvate sa većim poverenjem i agilnošću.

Standardni filter za masnoću za čistu kuhinju

Naš pouzdani filter za masnoću znači da uvek možete uživati u čistom prostoru za kuvanje. Kada je potreban novi filter, lako se može oprati ili zameniti. Vaša kuhinja će duže biti čistija.

Kontrola aspiratora pritiskom na dugme

Uživajte u potpunoj kontroli aspiratora pritiskom na dugme Samo pritisnite da biste povećali ili smanjili snagu aspiratora, tako da imate čisto okruženje za kuvanje.

Dodatna oprema

Drugo

Electrolux - Ostrvski aspiratori - EFI739X
Electrolux 900 ugradni ostrvski aspirator širine 90 cm

Maksimalna brzina ne mora da znači maksimalnu buku. Aspirator 900 SilenceTech brzo i tiho uklanja paru i mirise iz vašeg kuhinjskog vazduha, bez neprijatne buke. Omogućava vam da uživate u kuhinjskim razgovorima ili muzici dok spremate hranu.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFD619Y
Electrolux 800 Downdraft aspirator širine 90 cm

Ne morate više da se nadglašavate s bučnim ventilatorom dok sedite i uživate u obroku s porodicom i prijateljima jer imate aspirator 800 Breeze. Aktivirajte ga pritiskom na dugme kada završite sa pripremom hrane, a kuhinja će se nečujno osvežiti.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu