Detalji o proizvodu

Ploča 600 Bridge sa aspiratorom eXTractor je indukciona ploča za kuvanje sa snažnim ugradnim aspiratorom koja olakšava planiranje rasporeda u kuhinji. Funkcija Bridge može da kombinuje dve zone za kuvanje u jednu veliku zonu za posude velike površine.

Prednosti

Spojite zone da biste povećali prostor za pripremu funkcijom Bridge

Funkcija Bridge omogućava spajanje dve odvojene zone u jednu veliku površinu. Zahvaljujući automatskom usklađivanju temperature i vremena rada, idealna je za maksimalno iskorišćenje roštilj-ploča ili roštilj-šerpi.

Komande za 4 pojedinačne zone za bolje upravljanje kuvanjem

Lako upravljanje sa 4 različite zone za kuvanje i postavljanje odvojenih tajmera za svaku od 4 pojedinačne zone kontrole. Svaka zona ima 9 nivoa snage, kao i druge funkcije kao što su pojačanje struje, aktivni dodir, blokada za bezbednost dece i funkcija hob2Hood.

Filter „2 u 1” za svežiji vazduh u kuhinji

Filter „2 u 1” sadrži filter sa aktivnim ugljem i filter za mast koji pomažu da vazduh u kuhinji ostane svež. Zamenjivi filter može lako da se opere u mašini za pranje posuđa i regeneriše u rerni radi duže upotrebe.

Aspirator se automatski prilagođava u automatskom režimu

Usredsredite se na kuvanje zahvaljujući aspiratoru koji automatski podešava svoj rad kad povećate ili smanjite snagu šporeta. Tehnologija automatske aspiracije omogućava da se usredsredite na hranu, a da ploča za kuvanje i aspirator besprekorno rade za vas.

Brzo očistite i provetrite kuhinju koristeći funkciju Boost

Samo pritisnite dugme Boost na aspiratoru da bi odmah započelo snažno izvlačenje. Aktivira se na period od 10 minuta i efikasno čisti vazduh u kuhinji od isparenja i pare.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone