EEG48300L

Electrolux 700 - mašina za pranje sudova (integrisana) sa AirDry tehnologijom

Detalji o proizvodu
-
-
-
-
Detalji o proizvodu
Čaše će biti bezbedne i blistavo čiste u mašini za pranje posuđa 700 GlassCare. Naši jedinstveni elementi SoftGrips i SoftSpikes nežno drže čaše baš u odgovarajućem položaju na gornjoj polici. Držač za čaše GlassHolder na donjoj polici se stara da čak i čaše sa visokom stopicom budu zbrinute.
Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L
GlassHolder pazi da svaka čaša bude bezbedna i blistavo čista

Držač za čaše GlassHolder na donjoj polici mašine za pranje posuđa je bezbedno mesto čak i za čaše sa visokom stopicom. U njega staju najviše 4 čaše sa stopicom, a može se prilagoditi tako da stanu različite širine.

Lako i održivo pranje sudova

Održivi izbori su jednostavni. Koristite klizač QuickSelect ekrana osetljivog na dodir da biste izabrali željeno vreme ciklusa, a Ecometer prikazuje najodrživiji program za uštedu energije i vode kroz intuitivne zelene trake.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L
Sav pribor, opran odjednom uz MaxiFlex

Fioka MaxiFlex dizajnirana je da u nju stane pribor i posuđe skoro svih oblika i veličina. Bez obzira da li su veliki ili nezgodnog oblika, prilagodive pregrade i dubina fioke znače da se sve može ubaciti s lakoćom.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L
Tih prikaz statusa, zrak na podu

Svetlosni sistem za prikaz statusa potpuno je nečujan. Umesto glasnog pištanja koje se može izgubiti u pozadinskim zvukovima, naša mašina za pranje posuđa vas obaveštava o svom statusu tako što projektuje tačku na podu. Tačka je crvena dok aparat radi, a zelena kada završi. 

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L
SatelliteClean®. Potpuno čisto posuđe. Bez dodavanja vode

Sudovi će biti savršeno oprani uz SatelliteClean® mlaznicu koja ima do tri puta bolji učinak od standardnih mašina za pranje sudova. Čak i glomazni predmeti se peru dubinski zahvaljujući mlaznici sa dvostrukom rotacijom koja neprestano menja ugao prskanja.

woman on couch with mobile phone
Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti