Detalji o proizvodu

Unesite bogate arome i baršunaste teksture kafenih napitaka vrhunskog kvaliteta u udobnost sopstvenog doma uz aparat Explore 6 Manual Espresso. Otkrijte tajnu izuzetnog ukusa kod kuće, u svakom trenutku.

Prednosti

Precizna kontrola za savršen ukus sa tehnologijom Thermo Block

Uz tehnologiju Thermo Block, imate preciznu kontrolu nad temperaturom i pristup brzom kuvanju. Rezultat je kafa savršenog ukusa, svaki put.

Otkrijte više mogućnosti za kuvanje kafe uz set filtera

Ovaj set filtera vam otvara potpuno nove mogućnosti za pripremu kafe. Sadrži dvostruki filter, kao i umetak kompatibilan sa kapsulama E.S.E. Ovo je savršeno rešenje za jednostavno podešavanje intenziteta ili prilagođavanje aparata vašoj šoljici.

Automatska kontrola količine za vaš savršen espreso

Zahvaljujući funkciji automatske kontrole količine, možete da prilagodite količinu espreso kafe tako da savršeno odgovara vašoj šoljici ili čaši. Vrhunska precizna kontrola uz samo jedan pritisak dugmeta.

Posuda za kapanje se lako skida tako da je čišćenje jednostavno

Kada napravite savršen espreso, ne morate brinuti o čišćenju jer aparat ima posudu za kapanje koje se lako skida. Kada uklonite posudu, u aparat možete staviti šolje visoke i do 12 cm.

Priprema vrhunske kafe uz standardnu mutilicu za mleko za fenomenalnu penu.

Uživajte u savršeno pripremljenoj kafi kao pravi barista zahvaljujući standardnoj mutilici za mleko koja pravi fenomenalnu penu. Ona pretvara mleko u gustu baršunastu kremu sa sitnim balončićima i idealna je za kapućino, kao i za mnoge druge napitke.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone