Detalji o proizvodu

Naša odlična mašina za sušenje veša PerfectCare 600 sa sistemom SensiCare utvrđuje stepen vlažnosti veša pomoću posebnih senzora i prilagođava vreme sušenja u skladu sa tim. Čak ni najmanje količine veša se nikada ne izlažu prekomernoj toploti.

Prednosti

Electrolux - Kondenzacione sušare - EW6C527P

Manje vremena, više nege

Naš SensiCare sistem prilagođava vreme sušenja prema nivou vlažnosti svake ture. Time vam štedi energiju i vreme, ne dovodeći u pitanje nivo nege.

Electrolux - Kondenzacione sušare - EW6C527P

Vaš stil, vaš raspored

Naša funkcija odloženog starta pomaže vam da prilagodite vreme početka ciklusa sušenja prema vašem rasporedu. Jednostavnu unesite vreme kada želite da sušenje automatski počne i ostavite mašinu da uradi sve ostalo.

Postavite ugao vrata onako kako vam odgovara

Vrata Electrolux mašine za sušenje veša se mogu pametno podesiti tokom montaže tako da se otvaraju u četiri različita položaja. Tako se postiže najbolje uklapanje sa drugim uređajima, bilo da su naslagani jedni na druge ili poređani jedni pored drugih.

Osetljiv veš se sada nežno suši

Zahvaljujući našoj opciji Delicate, u bubanj možete da stavite čak i osetljiv veš. Program smanjuje temperaturu odabranog ciklusa radi pružanja nežne nege tokom sušenja.

Electrolux - Kondenzacione sušare - EW6C527P

Suši se lako, na vaš način

Posebno velika vrata obezbeđuju lako ubacivanje svih predmeta, čak i velikih ili teških komada odeće.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu