Detalji o proizvodu

Parna stanica Renew 800 sadrži programe koji odgovaraju svim vašim potrebama. Patentirana PrecisionCare™ tehnologija briše sve nedoumice u vezi peglanja. Ugrađeno prednje svetlo se povezuje sa pametnim termostatom, obezbeđujući pravu temperaturu za svaki materijal i savršenu vidljivost. Da vam više nikad ne promakne neki nabor.

Prednosti

Electrolux - Parne stanice - E8ST1-6DBM

Idealna temperatura bez nedoumica

Prilagođeni programi obezbeđuju pravu temperaturu i nivo pare za svaki materijal. Kada digitalna parna stanica dostigne tačnu temperaturu, uključuje se prednje svetlo. Patentirana PrecisionCare™ tehnologija briše sve nedoumice u vezi peglanja.

Electrolux - Parne stanice - E8ST1-6DBM

Uvek sa spoljašnjom zaštitom

Svoj omiljeni komad garderobe zaštitite sa preciznom temperaturom. To će reaktivirati nepropusnost na vodu i duže će komad održavati suvim. (Bolje od samog sušenja na vazduhu, za vodootporne odevne predmete za boravak na otvorenom.)

Electrolux - Parne stanice - E8ST1-6DBM

Ploča koja je otporna na ogrebotine

Uživajte u glatkom peglanju na paru uz donju ploču RESILIUM™ Ski 264 koja je otporna na ogrebotine. Ravnomerno raspoređuje paru za ujednačenije peglanje u svim pravcima.

Electrolux - Parne stanice - E8ST1-6DBM

Dvostruka funkcija čišćenja

Uživajte u boljim rezultatima duži period uz kutiju za dekalcifikaciju i četkicom za sakupljanje kalcifikacije. Čistija parna stanica uz zagarantovano bolje peglanje, svaki put.

Electrolux - Parne stanice - E8ST1-6DBM

Izgužvanost brže nestaje

Pritisak od 7,2 bara i moćan mlaz pare pružaju brzo peglanje uz sjajne rezultate.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu