Mašine za pranje veša sa UniversalDose dispenzerom

Aktivira PODS® kapsule 60% brže – za efikasno pranje prilikom hladnih i brzih jednočasovnih pranja*

*Interni test koristeći program pamuk na 30°C jednočasovni program, poredeći PODS® u UniversalDose dispanzeru sa PODS® u bubnju.

 

UniversalDose dispenzer

UniversalDose je dispanzer, specifično dizajniran za PODS® kapsule, koji koristi posebne mlaznice kako bi omekšao i probio PODS® u samom dispanzeru čime ih aktivira 60% brže. Na ovaj način se dobija dodatna snaga u otklanjanju mrlja pri hladnim i brzim jednočasovnim pranjima.

 

 

Zašto je 30 novih 40 kad je reč o pranju veša

Mnogi bi ljudi hteli da usvoje ekološki prihvatljiviji odnos prema pranju veša, ali mnogi od njih veruju da se neprijatni mirisi i mrlje ne mogu ukloniti na nižim temperaturama. Uz savremeni napredak u tehnologiji pranje veša na 30 °C jednako je efikasno kao na 40 °C, ali uz pranje na toj temperaturi boje traju duže, a uređaj troši manje energije.

Pročitajte više

Manje pranja, više pare

Potpuni ciklus pranja često je u potpunosti nepotreban, posebno kad odeću treba samo brzinski osvežiti. Upotrebom pare štedite vodu, produžavajući pritom životni vek odevnih predmeta – ali i naše planete. Dodatna prednost pare leži u činjenici da se njom uklanjaju nabori, pa štedite vreme koje biste inače potrošili na peglanje.

Mnoge veš-mašine i mašine za sušenje veša Electrolux opremljene su programom Osveženje parom, u sklopu kog se odeća izlaže pari na kraju ciklusa ili na vaš zahtev kako bi se osvežila.

Otkrijte osvežavanje parom

SensiCare – pažnja koju vaša svakodnevica zaslužuje

Naš sistem SensiCare obezbeđuje odgovarajuću negu jer prilagođava vreme, utrošak električne energije i utrošak vode unetoj količini veša. Ovako se sprečava prekomerno pranje garderobe, a zadržava njen prvobitni izgled i tekstura materijala.