Woman in brown down jacket

Kako prati jorgane i perjane jakne?

Ako brinete o perju, ono će brinuti za vas. Dodate li u bubanj naših mašina za sušenje veša PerfectCare kuglice za sušenje, perje se neće nakupljati u uglovima vaše jakne. Zato možete da uživate u ravnomernoj toploti i udobnosti. 

 • washing machine functions
  1
  Za perje koristite niske temperature.

  Vodite računa o tome da za perje upotrebite nežan ciklus pranja mlakom vodom i da namestite dodatan ciklus ispiranja kako bi se uklonili svi tragovi deterdženta. 

 • green blue balls
  2
  Pranje perjanih jastuka, jorgana i jakni u veš-mašini

  Za najbolje rezultate sušenja koristite program za vunu. Ako vaša veš-mašina nema program za vunu, izaberite dugi ciklus na srednjoj temperaturi i upotrebite kuglice za sušenje kako biste se pobrinuli da perje bude lagano, pahuljasto i mirisno. Rublje nemojte da vadite dok ne bude 100% suvo. 

 • Blue down jacket
  3
  Zaštitite površinu svoje perjane jakne.

  Svoju perjanu jaknu perite odvojeno od ostale odeće ispražnjenih džepova, zakopčanih čičaka i zatvarača kako biste sprečili oštećenja površine.

Tehnologija 3DSense za precizno sušenje

CycloneCare pomoću tehnologije 3DSense s vašom odećom postupa izuzetno pažljivo. Očitava vlažnost duboko u odeći i koristi senzore da bi otkrila vlagu u odeći na dubini od pet centimetara. Dok bi vas tradicionalne mašine za sušenje veša obavestile da je jakna suva, 3DSense nastavlja da radi sve dok odeća koja se sastoji od debelih slojeva nije precizno osušena – nije potrebno dodatno sušenje na vazduhu. Zbog toga jakna zadržava svoj izgled i pruža vam 30% više toplotne izolacije u poređenju s jaknom osušenom na vazduhu – s vašim se tkaninama uvek iznova postupa nežno. 

Povezani članci

 • Kako da perete košulje – tri trika
  woman in white shirt
 • Kako da perete vunu?
  man in greel wool sweater
 • Kako da perete odeću za trening?
  woman in workout clothes