Neka bude živopisno

Neka bude živopisno

Od svakodnevnog do magičnog

Budite kreativni i pretvorite svakodnevne aktivnosti u dragocene uspomene. Gledajući unazad, često male stvari u životu postanu velike. Pomoći ćemo vam da svaki dan učinite živopisnim, značajnim i magičnim.

TwinTech

Kontrola vlažnosti za dužu svežinu i zadržavanje ukusa i teksture.

Ručak u tegli

Nekad su se tegle koristile samo za čuvanje džema i kiselih krastavčića, a od nedavno su dobile sasvim novu svrhu. Kao moderna i odrasla verzija kutije za ručak. Praktične i lepe – one su lakše za čišćenje od plastičnih kutija, bolje za okolinu i vrlo pogodne za stavljanje u torbu ili u frižider. Zahvaljujući njihovom uvek modernom izgledu, one čine da čak i najjednostavnija salata izgleda kao umetničko delo.

Okusite neočekivano

Pažljivo odbacujte stvari pri kuvanju. Ono što možda smatrate otpadom može da bude izvor neverovatnog ukusa. Pokušajte da koristite sve delove sastojaka i da nemate otpatke pri spremanju hrane. Ne samo da je to dobro za okolinu, to čini da napravite neočekivana i uzbudljiva jela koja možete da podelite.

 • 1
  Čips od ljuske krompira

  Ljuska krompira se često odbacuje pri pripremi jela sa krompirom. Umesto toga, poprskajte je maslinovim uljem, dodajte prstohvat soli i ispecite je u rerni. Počastite goste ukusnom, hrskavom zakuskom pre večere.

 • 2
  Sos od lišća cvekle

  Lišće cvekle je vrlo hranljivo, predstavlja bogat izvor vitamina A i K. Brzo ga blanširajte, a zatim pomešajte sa bosiljkom, češnjem belog luka, borovim oraščićima, maslinovim uljem i prstohvatom soli da biste napravili blag i ukusan sos.

 • 3
  Salata od drški brokolija

  Sačuvajte drške! Drška čini skoro polovinu ploda brokolija, a sadrži istu količinu hranljivih sastojaka kao i listići. Isecite tanke listiće oštrim nožem za ljuštenje povrća i ubacite omiljene sastojke salate.

Podelite ono što kreirate

Uz naš Plancha Grill za indukcione ploče, možete napraviti i deliti neverovatna jela - sa ploče na sto. Vaši gosti mogu samo da stavljaju u tanjir hranu sa vrele ploče za gril i to je opušten i zabavan način uživanja u jelu.

Bejgl pecivo duginih boja

Dodajte malo boje u svoja jutra pečenjem bejgl peciva duginih boja. Potiču iz Bruklina u Njujorku, bejgeli u boji zapravo imaju ukus običnog bejgela, tako da idu sa svakim namazom. Tradicionalni bejgeli se kuvaju u vodi da bi se uhvatila korica pre pečenja - uz rernu sa parom možete da preskočite ovaj komplikovan korak a da i dalje pravite ukusnu hrskavu koricu.

Dobijte inspiraciju

Omogućili smo blogerima koji pišu o hrani širom Evrope da spremaju hranu sa čuvenim kuvarima. Pogledajte do čega su došli, uživajte u njihovim receptima i dobijte inspiraciju.