Ostavite utisak

Ostavite utisak

Učinite da svaki trenutak bude poseban

Ponudite gostima više od hrane izvrsnog ukusa – ostavite utisak. Oslobodite kreativnost pomoću Electrolux uređaja, osmelite se da uradite neočekivano i poslužite jelo koje će se pamtiti.

SoftSpike

Bezbedno držite osetljivo stakleno posuđe na mestu.

Učinite da sija

Sjajno, prelepo stakleno posuđe može da učini da dekoracija stola zaista oživi. Nažalost, predivno staklo je često osetljivo i mora ručno da se opere. Sa našim mašinama za pranje sudova možete sa sigurnošću da postavite na sto najbolje stakleno posuđe. Svaka čaša je tretirana na nežan način zahvaljujući našoj tehnologiji SoftSpike. Budite kreativni i dajte svakom gostu jedinstvenu čašu, vežite malu etiketu oko drške i koristite ih kao kartice za raspored sedenja za stolom.

Vakuum kuvanje – učinite to ličnim

Pozovite prijatelje i porodicu na spontanu žurku sa hranom spremljenom tehnologijom vakuum kuvanja. Napravite premaz od sastojaka poput mesa, ribe, živinskog mesa ili povrća. Ne zaboravite izbor lekovitog bilja i začina. Pustite da gosti sada kombinuju ukuse i kreiraju lično jelo koristeći vrećice za vakuum kuvanje za oznakama svakog od njih. Začinite i probajte nešto novo tako što ćete predložiti neuobičajene kombinacije ukusa.

Rerna CombiSteam Pro

Doživite nove ukuse i teksture pomoću tehnologije vakuum kuvanja koristeći rernu Combisteam Pro.

Neuobičajene Kombinacije ukusa

 • Nana i senf

  Svežina nane sjajno se kombinuje sa senfom – odličan način da začinite jagnjetinu.

 • Narendana kora pomorandže i ruzmarin

  Aromatični ruzmarin voli sladak ukus narendane kore pomorandže – drugačiji i ukusan način da začinite lososa.

 • Cimet i majčina dušica

  Toplina cimeta daje savršenu kombinaciju ukusa sa majčinom dušicom – odličan začin za piletinu.

Ispecite golu tortu

Ponekad manje je više. Gola torta je ukusan desert koja nema tradicionalnu glazuru ili ivice od marcipana. Jasni, vidljivi slojevi izlažu prelepu teksturu i boje aroma koje se nalaze unutra. Pecite je pomoću pare za više slojeve i mekši, profesionalniji rezultat.

Obučen da impresionira čokoladom

Za osvežavajući zalogaj nakon obroka, očistite svoja nepca ovom jednostavnom poslasticom – zamrznutim listićima nane umočenim u čokoladu. Odlični su sami ili kao ukras za druge dezerte poput sladoleda i kolača. Topljenje čokolade pomoću nežne toplote indukcione ploče je jednostavno; uživajte u pravim profesionalnim rezultatima bez korišćenja komplikovanih metoda poput vodenih kupki. Zašto ne probate i druge listiće za drugačije iskustvo? Predlažemo vam cvetove bosiljka, žalfije i lavande.

 • 1
  Otopite čokoladu

  Koristite indukcionu ploču da biste lagano otopili polovinu šolje crne čokolade dok ne bude glatka i ravnomerna.

 • 2
  Potapanje listova mente

  Umočite sveže listove mente u čokoladu, držeći ih prstima ili kuhinjskom pincetom za stranu na kojoj je drška.

 • 3
  Zamrzavanje

  Stavite lišće u pleh za pečenje prekriven papirom za pečenje i stavite to u frižider, dok ne očvrsne, oko 30 minuta. Koristite jedinicu za brzo hlađenje za bolje rezultate.

Kako da impresionirate Michelin kuvara?

Jednostavnošću. Pozvali smo Gvinet Paltrou da pripremi jednostavna kalifornijska jela za Magnusa Nilsona, Electrolux ambasadora i osnivača restorana Fäviken sa Michelin zvezdicama. Gvinet priprema za Magnusa božanstvenu skandinavsku riblju tostadu, pravi miks Švedske i Kalifornije.

Dobijte inspiraciju

Omogućili smo blogerima koji pišu o hrani širom Evrope da spremaju hranu sa čuvenim kuvarima. Pogledajte do čega su došli, uživajte u njihovim receptima i dobijte inspiraciju.