Učinite jelo zdravijim

Učinite jelo zdravijim

Napravite jednostavno, ukusno i zdravo jelo

Ishrana je jedna od najvažnijih stvari koja može da poboljša i zaštiti naše zdravlje. Verujemo da zdrava ishrana treba da bude jednostavna i da se u njoj uživa, omogućavajući vam da se osećate najbolje. Hranite se uravnoteženo i zdravo tako što ćete izbegavati obrađene sastojke i kuvati sopstvenu hranu.


Snaga ceđenog soka

Sveže isceđeno voće i povrće sadrži obilje vitamina, minerala i antioksidanata u poređenju sa većinom komercijalnih sokova. Uživanje u svežem soku vam može pomoći da usvojite zdravije obrasce ishrane, naročito za one koji obično ne konzumiraju mnogo voća i povrća. To je savršen početak za svako jutro ili ukusna i hranljiva užina čak i za najprobirljivije dete.

Stoni blender Powertilt

Zahvaljujući inovativnom nagibu posude i lopatica, stoni blender Powertilt vam daje najbolje rezultate svaki put.


Maslac od oraha – ukusan i hranljiv

Maslac od oraha je premaz i odličan je izvor proteina. Pomaže u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi, dajući vam više energije i osećaj sitosti, što smanjuje želju za hranom. Pored maslaca od kikirikija, isprobajte i maslac od badema i indijskog oraha – ili zašto ne biste bili kreativni i napravili sopstvenu mešavinu orašastih plodova? Možete čak da začinite maslac od orašastih plodova začinima poput cimeta. Ukusno na hlebu, voću, povrću ili samo za sebe.

Stoni blender Powertilt

Jedinstveni nagib blendera omogućava da sadržaj ostane hladan tokom mešanja – što je od ključnog značaja pri mešanju orašastih plodova, koji sadrže ulja osetljiva na toplotu.


Smuti u super čaši

Smutiji u super čaši su baš to – smuti u čaši. Stvorite i kombinujte ukuse smutija koje volite, izmešajte ih, a zatim napunite omiljenim voćem, žitaricama i orašastim plodovima. Lepši od običnog smutija, smuti u super čaši je ukusan, zdrav doručak.

Koristite paru za čuvanje hranljivih sastojaka

Povrće je zdrav izvor vitamina i minerala, ali način na koji ga spremate utiče na to koliko ovih hranljivih materija stvarno dođe do tanjira. Ukoliko želite da sačuvate hranljive materije, glavno pravilo je da kuvanje traje što kraće, a da temperatura i količina tečnosti budu što manji. Zato je para jedan od najboljih načina za kuvanje većine povrća. Dodatna pogodnost je održavanje boje pomoću pare, tako da će povrće izgledati lepo kao što mu je i ukus.

Rerna CombiSteam Pro

Spremajte hranu pomoću pare da biste zaštitili i poboljšali ukuse, hranljive sastojke i izgled hrane.

Dobijte inspiraciju

Omogućili smo blogerima koji pišu o hrani širom Evrope da spremaju hranu sa čuvenim kuvarima. Pogledajte do čega su došli, uživajte u njihovim receptima i dobijte inspiraciju.