Detalji o proizvodu

Predstavljamo 300 Bagged Cleaner, naš najkompaktniji usisivač sa kesom velike usisne snage za besprekorno čišćenje pri svakom potezu. Osim dodataka smeštenih u pregradi za pribor, na raspolaganju vam je i DustPro papučica za usisavanje prašine tako da ste uvek spremni za besprekorno čišćenje podova.

Prednosti

Efikasno usisavanje prašine sa svih vrsta podova

Pojednostavite svakodnevno čišćenje ovim efikasnim i praktičnim usisivačem. Nova papuča Dust Pro i velika usisna snaga osiguravaju odlično usisavanje prašine i nečistoća bez obzira na vrstu poda.

Neometano čišćenje

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu sa velikim točkovima i poluprečnikom usisavanja od 7,5 metara, može lako da se kreće po svim površinama i oko nameštaja. Pokriva veliku površinu bez potrebe za menjanjem strujne utičnice

Higijenski čistije domaćinstvo

Efikasan sistem filtriranja može da ukloni do 99,99%* čestica većih od 1 mikrometar, tj. finu prašinu i grinje, da bi izduvani vazduh bio čistiji.

*Na osnovu internih testova filtracije mikročestica prašine veličine 0,3–10 mikrometara prema odeljku 5.14 standarda IEC 62885-2:2021, uz korišćenje standardnih čestica peska i prašine.

Lako se skladišti jer je dodatna oprema smeštena na njemu

Ovaj usisivač se lako koristi i usisava za tren oka. Zbog svoje kompaktnosti savršen je za svako domaćinstvo, a pošto je dodatna oprema pogodno smeštena na uređaju, imaćete sve što vam treba na dohvat ruke.

Promišljeniji izbor

Usisivač sa kesom 300 i njegova glavna papuča sadrže do 31% reciklirane plastike*.

"*Ne računajući dodatnu opremu​ *Dodatna napomena za Francusku – Do 16% ukupne težine usisivača i sve njegove dodatne opreme čini reciklirani materijal, tj. reciklirana plastika "

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone