Detalji o proizvodu

Naš najkompaktniji usisivač sa kesom koji efikasno usisava prašinu i nečistoće sa svih površina – svakim potezom. Papuča AllFloor lako prelazi sa tvrdih podova na tepihe, a dodatna oprema se smešta na samom uređaju tako da je uvek pri ruci kad zatreba

Prednosti

Snažno usisava prašinu. Svakim potezom

Ovaj usisivač je efikasan i lako se koristi, a čisti za tren oka. Zahvaljujući novoj papuči AllFloor i velikoj usisnoj snazi, možete bez po muke usisavati prašinu i nečistoće sa tvrdih podova i tepiha. Sem toga, možete nogom menjati režim rada papuče.

"Lako se manevriše njime radi usisavanja bez prekida "

Ovaj ergonomski usisivač može da očisti površinu veličine do 72 kvadratna metra bez promene strujne utičnice. Zahvaljujući teleskopskoj cevi, velikim točkovima i poluprečniku usisavanja od 8,5 metara, možete se lako kretati okolo i usisavati bez prekida.

Higijenski čistije domaćinstvo

Efikasan sistem filtriranja može da ukloni do 99,99%* čestica većih od 1 mikrometar, tj. finu prašinu i grinje, da bi izduvani vazduh bio čistiji.

*Na osnovu internih testova filtracije mikročestica prašine veličine 0,3–10 mikrometara prema odeljku 5.14 standarda IEC 62885-2:2021, uz korišćenje standardnih čestica peska i prašine.

Lako se skladišti jer je dodatna oprema smeštena na njemu

Ovaj usisivač se lako koristi i usisava za tren oka. Zbog svoje kompaktnosti savršen je za svako domaćinstvo, a pošto je dodatna oprema pogodno smeštena na uređaju, imaćete sve što vam treba na dohvat ruke.

Promišljeniji izbor

Usisivač sa kesom 5000 i njegova glavna papuča sadrže do 37% reciklirane plastike*.

"*Ne računajući dodatnu opremu​ *Dodatna napomena za Francusku – Do 19% ukupne težine usisivača i sve njegove dodatne opreme čini reciklirani materijal, tj. reciklirana plastika "

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone