Detalji o proizvodu

Tajna koja se krije iza odličnog usisavanja prašine nije samo snažan motor, već i visok protok vazduha i efikasna usisna četka FlowMotion™ Silent. Od usisne četke pa sve do ispusnog otvora, protok vazduha je hermetički zatvoren i optimizovan radi visoko efikasnog usisavanja.

Prednosti

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EUOC94DB

Nečujan uz pomoć Silent Air tehnologije

Usisavajte bez uznemiravanja bilo koga zahvaljujući našoj inovativnoj Silent Air tehnologiji. Usisivač UltraOne ima poboljšano, nečujno crevo i nečujnu a ipak krajnje efikasnu usisnu četku FlowMotion Extreme. Kao rezultat toga, on stvara zvuk od samo 66 dB.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EUOC94DB

Superiorno rukovanje za čišćenje bez problema

lakši, sa većom mogućnošću manevrisanja, praktičniji za odlaganje. Sa usisavanjem sada nema problema. Pravo je zadovoljstvo rukovati sa usisivačem UltraOne jer on poseduje Multi Room sistem, 3 elastične parkirne zakačke, filter koji se lako menja i 12 metara dugačko crevo. Takođe sadrži i alergijski filter Allergy Plus za zdraviji dom.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EUOC94DB

Usisna četka FlowMotion™ 3-u-1 za lako čišćenje nezgodnih površina

Sofe, uski uglovi, nezgodna mesta. Kakvo god usisavanje da treba da obavite, sa našom FlowMotion™ 3-u-1 usisnom četkom bićete uvek dobro pripremljeni. Kad god je to potrebno možete lako da izvršite prebacivanje sa četke na usisnu četku za žlebove i usisnu četku za mebl-štof i obrnuto, a zatim je odložite u usiviač kada završite sa usisavanjem.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone