Prednosti

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EUOC9GREEN

65% manja potrošnja eneergije

Kada je u pitanju potrošnja energije, nema poređenja između novog usisivača UltraOne Green i običnog usisivača od 2100W. Zato što usisivač UltaOne Green troši 65% manje energije. To je samo jedan od razloga zašto je UltraOne Green naš prvi usisivač sa energetskim rejtingom razreda A.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EUOC9GREEN

Vrhunske performanse čišćenja sa visoko optimizovanim protokom vazduha

Tajna koja se krije iza odličnog usisavanja prašine nije samo snažan motor, već i visok protok vazduha i efikasna usisna četka FlowMotion™ Silent. Od usisne četke pa sve do ispusnog otvora, protok vazduha je hermetički zatvoren i optimizovan radi visoko efikasnog usisavanja.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EUOC9GREEN

Nečujan uz pomoć Silent Air tehnologije

Usisavajte bez uznemiravanja bilo koga zahvaljujući našoj inovativnoj Silent Air tehnologiji. Usisivač UltraOne ima poboljšano, nečujno crevo i nečujnu a ipak krajnje efikasnu usisnu četku FlowMotion Extreme. Kao rezultat toga, on stvara zvuk od samo 66 dB.

Electrolux - Usisivači sa vrećicom - EUOC9GREEN

Superiorno rukovanje za čišćenje bez problema

lakši, sa većom mogućnošću manevrisanja, praktičniji za odlaganje. Sa usisavanjem sada nema problema. Pravo je zadovoljstvo rukovati sa usisivačem UltraOne jer on poseduje Multi Room sistem, 3 elastične parkirne zakačke, filter koji se lako menja i 12 metara dugačko crevo. Takođe sadrži i alergijski filter Allergy Plus za zdraviji dom.

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu