Electrolux Projekti dizajna kuhinjskog enterijera

Kao vodeći dobavljač kućnih aparata koji svakodnevicu menja nabolje već više od 100 godina, trudimo se da stvaramo primamljiva rešenja i sjajno korisničko iskustvo sa svojim proizvodima i uslugama koji obogaćuju svakodnevni život naših korisnika i unapređuju dobrobit naše planete. Želimo da budemo pokretačka snaga u definisanju prijatnijeg i održivijeg života.

Pružamo usluge klijentima širom sveta. Imamo opširno znanje o specifičnostima evropskog tržišta, uključujući standarde izgradnje i dizajna, trendove u kuhinji, uvid u upotrebljivost potrošača i uređaja.

Ostvarite svoju sledeću viziju

Činimo više od pukog snabdevanja kućnim aparatima izvanrednog kvaliteta za građevinske i dizajnerske projekte. Verujemo da su snažne globalne robne marke zajedno s posvećenim lokalnim timovima ključni razlozi činjenice da Electrolux Grupa ima ovako dugu tradiciju vodećeg dobavljača u delatnosti vođenja projekata na brojnim tržištima. Naše nasleđe skandinavskog dizajna, naša inovativna rešenja, temeljno poznavanje korisničkih potreba i kulinarskih trendova, kao i naše stručno poznavanje lokalnih potreba čini nas najboljim partnerom za ostvarenje vaše vizije.

Kompletna ugovorna rešenja za uređenje kuhinjskog enterijera

Pružamo potpuno personalizovana najkompletnija rešenja za kuhinje u građevinskim, arhitektonskim i dizajnerskim projektima bilo koje vrste. Od izuzetno luksuznog i složenog do najjednostavnijeg smeštaja – imamo savršen izbor kuhinjskih aparata koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Globalni projekti

Zahvaljujući prisustvu Electrolux Grupe u više od 150 zemalja, u stanju smo da realizujemo projekte nacionalnih razmera, kao i one međunarodne. Naše nasleđe, temeljno poznavanje dizajna i proizvodnje kućnih aparata, kao i naše dugogodišnje iskustvo u vođenju projekata daju nam sve potrebne reference za isporuku najboljih rešenja za uređenje kuhinjskog enterijera.

Spremni ste za svoj sledeći projekat?

Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Novosti

Jedna jedinstvena platforma za sve novosti iz sveta Electrolux dizajna kuhinjskog enterijera. Ovde možete da saznate sve najaktuelnije novosti o našim partnerstvima, napretku projekata, naporima vezanim za održivost, uslugama i inovacijama proizvoda.

Spremni ste za svoj sledeći projekat?

Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Kompletna rešenja za uređenje kuhinjskog enterijera

Kompanija Electrolux već je više od 100 godina predvodnik u inovacijama kuhinjskih aparata. Volimo da kažemo da smo stručnjaci za svakodnevicu, pri čemu smo stekli zavidnu količinu znanja o načinima korišćenja kuhinjskih aparata, od Tokija do Lime i od Stokholma do Johanesburga. Nudimo kompletna rešenja za kuhinje u građevinskim i dizajnerskim projektima. Od izuzetno luksuznih prostora do osnovno opremljenih klasika – imamo znanje i proizvode koji će vam savršeno odgovarati.

Širok asortiman kućnih aparata

Od kuhinjskih aparata do aparata za negu rublja i aparata za vašu dobrobit, imamo celovitu i opsežnu ponudu. U kompaniji Electrolux stvaramo i dizajniramo vrhunske aparate koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih projekata. Osim toga, posedujemo temeljna znanja o kulinarskim trendovima i razumemo raznolikost kulture kuvanja širom Evrope – što nas čini savršenim izborom kao partnera za vaš građevinski projekat.

BIMObjects

Electrolux donosi najsveobuhvatniju kolekciju kuhinjskih aparata na platformi BIMObject. Ovim se omogućuje precizan i efikasan dizajn kuhinje i proces gradnje za još viši nivo kvaliteta u svakoj fazi, od nacrta dizajna do dovršene kuhinje.

Nenadmašna ugradnja

Posvećeni smo pružanju iskustva nenadmašne ugradnje svojim korisnicima. Neprestanim inovacijama ugradnju svojih ugradnih kuhinjskih aparata poput rerni, ploča za kuvanje, mašina za pranje sudova i frižidera činimo najjednostavnijom mogućom. Primer navedenog naše je rešenje PerfectFit, u kome tehničari za ugradnju dobijaju brz, jednostavan i precizan postupak, s do 25% manje koraka ugradnje, uz upotrebu samo jednog Torx odvijača.

Globalni uspeh – lokalna stručna znanja

Naša je misija da budemo preferirani izbor i partner za vaš projekat i da vam pružamo najbolja inovativna rešenja i usluge. U tome uspevamo zahvaljujući svojoj bogatoj i raznovrsnoj ponudi kuhinjskih aparata, kao i zahvaljujući svojim posvećenim timovima stručnjaka koji dobro poznaju lokalna tržišta. Naša dosadašnja postignuća pokazuju da je Electrolux Grupa već dugi niz godina vodeći dobavljač na području vođenja projekata na brojnim tržištima širom sveta.

17
Države
5
Kontinenti

Odabrani projekti

STUDIJA SLUČAJA, PARIZ

The Ascott

Ascott Champs-Élysées & Electrolux

STUDIJA SLUČAJA, MOSKVA

21/19

VektorStroyFinans & Electrolux

STUDIJA SLUČAJA, CIRIH

Vulcano

Steiner AG & Electrolux

Spremni ste za svoj sledeći projekat?

Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Spremni ste za početak?

Naš će tim stručnjaka vaše ambicije rado pretvoriti u izvanredna postignuća.

Naš tim stručnjaka spremno će vam pomoći

Naši lokalni timovi za projektne usluge i saradnju među kompanijama uvek će vam rado pomoći gde god da se u svetu nalazite, jer je i to sastavni deo našeg poslovanja.